Roditelji u KS protiv eksterne mature, ministrica Hota-Muminović komentirala

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Nipošto ukidati nek svako realno shvati na kojoj mu je dijete razini znanja što prije prihvate lakše će im biti.Nauka znanje to nam je najaće oružje za opstanak.

Hava

Nipošto ukidati nek svako realno shvati na kojoj mu je dijete razini znanja što prije prihvate lakše će im biti.Nauka znanje to nam je najaće oružje za opstanak. ka nasvasta Mescini da cemo se o jadu zabaviti. To sto vidim na ulici, ili kad grunu u tramvaj na Pofalicima ili Tehnicke skole, izgleda i ponasa se kao osobe sa posebnim potrebama. Nit' valja sistem, nit' nastavnici. Jad i bijeda od znanja

Alen

Hota je zlo od zene. Djeca tj ucenici je mrze iz dna duse. Neprijatelj ucenika. Jedva cekam da budes bivsa.

Hugo

Hota je zlo od zene. Djeca tj ucenici je mrze iz dna duse. Neprijatelj ucenika. Jedva cekam da budes bivsa. ka Alen I mislis doci ce neko opsteobrazovan i sa pedigreom? Ne moze se baviti odgojem djece osoba koja iz roditeljske kuce ne nosi kulturu, fine manire i osnove za buduce sticanje znanja. Kad je kuca puna knjiga, dijete ce posegnuti. Kad nesto procita pitace roditelje da objasne. A pitanja su vrlo intrigantna ponekad. Ako npr. upita ko je bio Ajnstajn, Tolstoj, Rubens, Krleza i dobije odgovor ma sta ja znam, pisi propalo.

Cvg

Ministrica slika i prilika našeg današnjeg obrazovanja. Djeca u srednjoj školi ne znaju ni tablicu množenja.

KAKVI DEBILIIIIIII

BRAVO RODITELJI, NAPRAVITE DJEVU JOŠ GLUPLJOM NEGO ŠTO JESU, APLAUZ!!!

/ Najnovije