Rinko Golubović: Sramite se, kako se usuđujete poigravati s Bogićem Bogićevićem

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajlija

Stid me je, kao gradjanina i patriote. SDA hobotnica, vodi ovu zemlju u propast, a Bošnjake u nestanak, zar nam to prije trideset godina nije predvidio Karadžić?

miki

Bogić je gnjida koja je dozvolila raspad Jugoslavije a da lidanašnje Sarajevo zaslužuje takvog gradonačelnika svakako ;)

Bosanac musliman

Bogi treba biti na čelu ovog grada, pa ako treba i do smrti. To je najmanje što mu mi Bosanci dugujemo!

Gost

Igrali su se i sa Jakobom Fincijem, kao da je to nesto novo kod tih fasistickih mamlaza...

*

Igrali su se i sa Jakobom Fincijem, kao da je to nesto novo kod tih fasistickih mamlaza... ka Gost Da da, a najjače je što si to potvrdio lajkom na sopstveni komentar.....ma nema dalje..... mislioče iza tastature ..... mangup si, što jest - jest ..

Habuhabuhabu

Ti su političari umislili da su bogovi. Sve što rade je da umještaju u fotelje i izmještaju iz njih. Kako je ikako došlo do toga da oni sami sebi namještaju direktorska pozicije i financiraju svoje politike. To sve treba ukinuti. To je rak-rana na našem društvu.

miki

Ja istina o Sarajevu ne znam previše. No činjenica da je 1962. Šestoaprilsku nagradu dobio Meša Selimović a 2020. Braco Gumena Glava tera me na zaključke o procesima koji su nas tu doveli ;)

Pele

Pa sta te cudi Rinko ovaj sljam sto danas minira Bogicevica nije znao ko je on a ni upaliti televizor dok si ti vodio dnevnike...skup maloumnih nepismenih kretena sto se prodaju za 10 cevapa

Dvostruki aršin

Ja istina o Sarajevu ne znam previše. No činjenica da je 1962. Šestoaprilsku nagradu dobio Meša Selimović a 2020. Braco Gumena Glava tera me na zaključke o procesima koji su nas tu doveli ;) ka miki MOJ MIKI, KAO ŠTO JE GRADONAČELNIK BEOGRADA IMBECIL VESIĆ. NIŠTA NIJE KAO PRIJE. OČITO!

Azazel

Bogić je gnjida koja je dozvolila raspad Jugoslavije a da lidanašnje Sarajevo zaslužuje takvog gradonačelnika svakako ;) ka miki po sampite, papak

Petar I

MIKI UPAO TI VELIKI.

miki

Vesić je zamenik da budemo precizni. Nije mi u top 10 omiljenih ali za potrošen žeton što je Bogić bez da ga šminkamo je supermen ;)

Dvostruki aršin

Vesić je zamenik da budemo precizni. Nije mi u top 10 omiljenih ali za potrošen žeton što je Bogić bez da ga šminkamo je supermen ;) ka miki VESIĆ JE ZAMJENIK ALI KAO DA JE GRADONAČELNIK, ŠTO JE SRAMOTNO. HOĆU DA KAŽEM DA JE TO SVE SKUPA SLIČNO. BRACO GUMENA, PALME, VESIĆI I OSTALE LJEPOTICE.

miki

Ne sporim degradaciju svugde na Balkanu ali da u Beogradu nagradu Despot Stefan Lazarević primi osoba izbliza nalik Braci verujte nije moguće.

miko

Džaba tražite sem toga nije to toliko ni bitno. Bogić je izdajnik nikako antifašista. Svojim glasom omogućio je islamisti Izetbegovića i ustaši Blažu Kraljeviću da maštaju o ustaškoj Bosni. Te dve Bosne malo posvađane na sreću stisle su se na pola teritorije dok je antifašizam ostao bar na pola ;) čekamo da se opametite ;)

Dvostruki aršin

Ne sporim degradaciju svugde na Balkanu ali da u Beogradu nagradu Despot Stefan Lazarević primi osoba izbliza nalik Braci verujte nije moguće. ka miki I TAKO DALJE. JESTE NEŠTO TREĆE, ČETVRTO.

Dvostruki aršin

DA NE SPOMINJEM OLIVERE ZEKIĆ I NJIMA SLIČNE PRIMJERKE. SVE JE TO CIRKUS MIKI.

jasta

Džaba tražite sem toga nije to toliko ni bitno. Bogić je izdajnik nikako antifašista. Svojim glasom omogućio je islamisti Izetbegovića i ustaši Blažu Kraljeviću da maštaju o ustaškoj Bosni. Te dve Bosne malo posvađane na sreću stisle su se na pola teritorije dok je antifašizam ostao bar na pola ;) čekamo da se opametite ;) ka miko Antifasizam? Draza Mihajlovic? Antifasizam?

miki

Škola? Malo pročitati o temi o kojoj Pišemo? Kroz učenje ovladati činjenicama? Razumeti šta je fašizam i nacizam te koje pokrete možemo u njih svrstati?

miki

Vaša nana pretpostavljam ne zna ništa ni o kubizmu, zašto joj onda slepo verujete kada je o fašizmu reč?!

MacakUCizmama

Drug moj, dzaba ti karijera, koristis pogresne izraze! Dole partija i komunjare!

ss

Sveti Blaž!

/ Najnovije