Rezolucija o Daytonu u Kongresu SAD: Etničko čišćenje kulminiralo genocidom

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Kako to Ameri definišu i napominju da nisu zaboravili... uz to najavljuju auroatlantske integracije i ustavne promjene, lijepo bogme

Kalimero.

Etničko čišćenje kulminiralo genocidom i na kraju za to sve sto je uradeno su i dobro nagradeni u DAYTONU dobili su republiku. To se zove Pravda.!!!

Ashdown

Bravo! A sad, konzekventno, zakljucite: tvorevinu koja je to planirala i izvrsila, treba ukinuti! Novi Dayton je nuzna posljedica ove recolucije. Tako bi uradio i Holbrook.

Aha

Genocidom ubijeni mladići i muškarci. Zaboravili su reći, da su ptethodno bili naoružani i aktivni učesnici u građanskom ratu. Da je bio genocid bile bi ubijeni i žene i djeca.Zato ne ser....Svi znate dobro šta je bilo i dosta više tog sra....oko Srebrenice.

Srebrenica

Evo sta se desilo u srebrenici: https://youtu.be/T_Yg6PxpTTs

Dudek Krivousti Njofra

ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE

/ Najnovije