Reuf Bajrović tvrdi: Protivno američkim partnerima, "Trojka" izdaje državu BiH!

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

E kad je ovaj to rekao, sad sam siguran da se desava upravo suprotno.

***

Lijepe riječi su ukras!

Haha

***

Krst&čast

Američko EU Inicijativa???!!! Vodi je Arapin :)

Jao

Hajd' ne s...

Laufanje, reufanje

***

Bosna Bosancima

ne treba im dati da prodaju državu. Možda nije loše što trojka igra igru J. lud zbunjenoga i trenutno izvlače maksimum iz svoje loše političke pozicije. Dodik fantastično manipuliše. krade vrijeme, svjestan je da mu bez secesije ističe političko vrijeme. Današnje mitingovanje se lako može pretvoriti u Banjsku 2

Panzer

***

Ivan

Vidi Refke "primi meee", i ono ima mišljenje o nečemu.

Minderbeg Reufaš moj

Babin polupismeni, narcistički sin. Jak nad ženama poput Magode i Staše. Parazitska minderaška truhlovina koja dana nije radila. Šovinistički isprdak kojeg je čak jedan Komšić istjerao iz notornog DF-a. Obžderavao se sa drugom suprugom u preko tonu nevladinih organizacija koje su pokrenuli. Njegova alijansa, njegovo znanje o bilo čemu, njegove veze u Americi- smijurija. Otprilike, poput, svojevremeno, munjare Kolinde ispred ograde Bijele kuće. Njegove reference i relevantnost u bilo čemu postoje koliko i Potemkinova sela. I ta nakupina ničega nešto tvrdi! Otužna, narcistička provincijska spodoba samo ovdje može polusvijetu, kakav je i sam, prodavati čuda pod bubrege.

Asker

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije