Reuf Bajrović: Europa pomaže uništavanje Bosne

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Misho

Gdine Bajrovicu, sta je poenta vaseg teksta? Sjedite na secijama i pametujete i nista ne radite. Vi ste trebali lobirati i pozivati zvanicnike tih zemalja, upoznavati ih sa nasom kulturom i vrijednostima...Niko od vas nista nije uradio osim sto glumite velike strucnjake. Predrasude su prisutne i treba ih rusiti tako sto ce ljudi dolaziti ovdje i upoznavati se sa nasom kulturom.

Nikolica s prikolicom

Dodaje (Reuf)kako "tako treba shvatiti i pokušaj EU da probosanske snage natjera da pristanu na nejednaku vrijednost glasa putem novog Izbornog zakona".......Upravo to vas udaljava od društva europskih naroda. Samo vi nastavite, ali to proći neće, niti može. Daleko je to od onoga što se naziva kao "europske vrijednosti". I da bude jasno, Erdoganova demokracija nema ništa zajedničko s dostignućima europske civilizacije.

Nikolica s prikolicom

Kako bi izgledala demokracija "po Reufu" "(jedan čovjek - jedan glas") vidimo najbolje na primjeru Turske. 25 milijuna Kurda nema pravo na svoj jezik. Za pozdrav na kurdskom u turskom Parlamentu je parlamentarka Kurdinja osuđena na 4 godine zatvora. Daleko vam lepa kuća s takvom demokracijom.

U bosanskim sumama smo u maskirnim uniformama i pod punom ratnom spremom i nikakvi Dodici i Orbani nas nece sprijeciti da odbranimo BIH od svih nasrtaja kao sto smo je odbranili i 92.ARMIJA BIH JE GARANT!

.

Kako izgleda cpcky sbet?

Kako bi izgledala demokracija "po Reufu" "(jedan čovjek - jedan glas") vidimo najbolje na primjeru Turske. 25 milijuna Kurda nema pravo na svoj jezik. Za pozdrav na kurdskom u turskom Parlamentu je parlamentarka Kurdinja osuđena na 4 godine zatvora. Daleko vam lepa kuća s takvom demokracijom. ka Nikolica s prikolicom Nisi u pravu uvali ti babo Erdogan obrezanu karu.

Šumari u maskirnim čekaju proljetni džihad

. ka U bosanskim sumama smo u maskirnim uniformama i pod punom ratnom spremom i nikakvi Dodici i Orbani nas nece sprijeciti da odbranimo BIH od svih nasrtaja kao sto smo je odbranili i 92.ARMIJA BIH JE GARANT! Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Evropa

se raspada kao SFRJ. Imamo prosvjetiteljsku tradiciju koja propada, finansijsku krizu i kršćanske fašiste iz višegradske grupe.

haha

Da je umjesto konfuznog pojma EVROPSKE ZAJEDNICE kasnije UNIJE nastala Kapitalistička Federativna Republika Evroslavija ili Sjedinjene Evropske Države ta bi državna zajednica imala smisla. Ovakvo konfuzno stanje 100% država bez 100% državnih elemenata će završiti kao kristofašistički daiš.

Istina

Ko bi Vas volio

Forto

To je to. Sve je covjek rekao

/ Najnovije