Reuf Bajrović: BiH je dobila šamar iz Brisela, većina stanovnika je očito "pogrešne vjere"

/ Komentari (34)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

To i ja kažen

***

Plum

Reuf je makar iskren za razliku od ona tri bivola.

Cik

***

Gater

Sve covjek u pravu ko je kriv sto okrećemo glavu od cinjenica

sto ti mislis da je bosna

***

Petar

***

Huska se huska

Ja ali evo sta si ti do sada uradio za Bošnjake osim što objavljujes ovako zapaljive tekstove...

***

Lijepe riječi su ukras!

pismo

Lijepe riječi su ukras!

Komšija

***

333

Ma ziku samo kako se koristi situacija da se kreiraju opet kojekakvi dualisticki narativi, a sve skupa za publiku koja se nije maknula dalje od pecine i razmisljanja u kategorijama "mi, vi, oni". Ovo je fakat toliko providno, ali i jako opasno, kao i svaka zapaljiva, eksploatirajuca glupost. @sto ti mislis Idi, molim te, botaj nekom drugom i ne rise ovuda sa tim idiotskim pricama. O sebi se zabavi, bolje bi ti bilo, mozda se kao covjek i pomaknes sa mrtve tacke.

Ante

***

Ko o cemu

***

Bravo

Da zele iskreno bez fige u djepu, to bi bilo. Pod izgovorom da se dogovorimo, a ocigledno ne mozemo jer podrzavaju i nacionaliste koji su nas doveli u ovakvu situaciju. Znaci nasa najbolja sansa je da se okrenemo sebi i da muzemo njihove fondove jer ocigledno ovaj prostor ne daju rusima.

Mili

***

Nadima neki

***

Katil

Nema to nikakve veze sa vjerom budalo vec sa vasom dubokom korupcijom.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Ako imaju glavonje pameti i sposobnost

Neka se okrenu da dignu zemlju na noge. Moze BiH biti mala Švica kad bi bilo sposobnih i poštenih političara. Nema potrebe da se prodaje zemlja da bi ušla negdje gdje nikad uci neće. Njima su ovdje ciljevi drugi a ovi padaju na šuplju

Brko

Lijepe riječi su ukras!

Pehlivan

Lijepe riječi su ukras!

ggggg

Mogli ste i kakve zakone usvojiti da ispunite ove zahtjeve prije nego se pocnete iza vjere sakrivati.

Haha

Nema mira i suživota između islama i demokracije. Babo Alija odavno objasnio

rez

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Promatrač

Reuf Bajrović se predstavlja kao član ili još bolje kao nešto podpredsijednik Građanske stranke. Čovjek koji dobije osip na spomen Srbina i Hrvata se predstavlja kao građanin, a u naravi priznaje jedino Bošnjake kao narod i građene naše države Bosne i Hercegovine.

Error

Ma bravo

sdvf

Ono kad se zoveš Reuf.... i sve što izgovoriš samo čuješ ...ufffff...

Miki

***

Borac sa kauča

I ako zbog ovog treba teći zbogom Hamas. Pa zbogom Hamas

Mrl

Isto rekao i Bogicevic sa mnogo vise iskustva.Turska je na istom mjestu Poznata prica

Panzer

***

Mikica TK.

Nikad nije kasno. Ovo je opasno .Niksic i Konakovicu je krajnje vrijeme da se presaberu i sve što se Čovica i Dodika tiče dobro preispitaju i zaustave a posebno Čovica se treba čuvati jer je jako opstan i podmuklo predaje sve što može imovina i bogatsva i ostalo B i H .Hrvatskoj mafiji.Plenkovicu i Milanovicu itd.

***

***

/ Najnovije