Reis Kavazović o usvajanju zakona: "Neka se niko ne zalijeće u tminu iz koje nema povratka"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Efendija!

Neka se postuje samo volja vecine!!!!! Mislis neka se samo muslimanska volja postuje, a drugih naroda ovdje nema. Reise, mjesto ti je u dzamiji a ne u politici.

Ralle

Ili u prijevodu, nemojte nam i nećete oduzeti pravo bošnjacima da Hrvatima i Srbima izaberemo budućeg Sejdu. Idi efendija u đamiju i kani se politike.

Haha

Reis “objasnio” situaciju ćafirima i domaćim izdajnicima.

IKS

Lijepe riječi su ukras!

Komšija

Ja bi dodao i ta da niko iz vjerskih zajednica bilo koje vjerske skupine ne treba da se miješa politiku i uređene države. A reis je tu najuporniji. Vaša "mudrost" je najodgovornija za manipulacije ovim našim neukim masama.

Ime mi je Dino, a zovu me Kona

pričao ti ne pričao Dino je namjerio da izda. Interesantno da se uvaženi Rejs nije iglašavao kad je Bakir prodao Mostar …. Trijka tu izdaju samo finalizira

Milorad

Reformiši IZ , educiraj efendije , bavi se religijom. Efendije ti po cijele dane u kafanama sjede!!

Uzmi tespih

I radi svoj posao. Mogao bi obići i pomoći ugroženim porodicama. Mani se politike. Grozno sta se sve radi

***

***

***

***

Nista o tami prouzrokovanoj 30godisnjom

vladavinom Rijaseta SDA? IZ=SDA, uz malu pomoc DF-a, je generator opstrukcija, kriminala, nepotizma i vecina je u zatvoru ili pred njim.

Panzer

***

/ Najnovije