Reis Kavazović: Nećemo dozvoliti da nam slobodu oduzmaju oni koji žele da nas porobe

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

neboiznadbosne

Kavazoviću, tvoj posao je vjera a ne militarizacija, prijetnja ropstvom, dusmani i ostala sredstva potrebna za radikalizaciju i homogenizaciju.Ne bavi se politikom,to nije tvoj zadatak; za politiku imamo političare i zivimo u sekularizmu.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Mostar

Lijepe riječi su ukras

ananassanana00@proton.me

***

Brkica

***

Voksal

Ima te li vi nekoga za reisa koji nije isfrustrirani kompleksas??? ka Mostar Svoju avliju cisti. Pusti nas da ocistimo svoje. Imate i vi puno posla, al nemate hrabrosti.

***

***

Murga

***

Guest

SLOBODA I LOVA? Sadake, sponzori, donacije, budžet... Poslije toga nema slobode. Biznis ima pravilo: NEMA DŽABA RUČKOVA! Sve više sirotinje posti bez Ramazana.

65u6jhz6nku

Haram raja.

Izetbegovići su bivši

Izvor tvrdi: Schmidt će odluku donijeti, Izetbegovići su bivši. Schmidt će priču oko Vlade FBiH završiti sam ili sa SDA pomoći, a od volje da ova stranka uopće preživi ostaje vidjeti hoće li se Lendo ipak predomisliti. Naime, kako Bild.ba doznaje iz nekoliko diplomatskih izvora, stranci imaju namjeru riješiti se bračnog para Izetbegović i njihovih pipaka, a u tome su već u dobroj mjeri uspjeli. Potencijalna demokracija i izvjesna diktatura "Mi uvijek radije biramo potencijalnu demokraciju nego izvjesnu diktaturu", rekao je diplomatski američki izvor Bildu pa dodao: "Pogledajte što se dogodilo u Republici Srpskoj. Mi smo pokušali skinuti Dodika, ali nije išlo, imali smo nekoliko scenarija i ni u jednom nije išlo. To je politička realnost koju prihvaćamo i pokušavamo surađivati s Dodikom. Slično je i u hrvatskom korpusu, suradnja postoji dok god nema najava rušenja institucija države, ali kod Bošnjaka nije išlo, Izetbegović se počeo ponašati diktatorski i autokratski, a to je nedopustivo, nedemokratski i protivno načelima Sjedinjenih Države, nedopustivo je jednako kao i rušenje i blokada krhkih institucija i upravo zato je Izetbegović u nemilosti. Nije birao put demokracije nego stranputicu diktature. Njegova stranka ima glasački kapacitet i ako bude mudrosti unutar same SDA, ako netko drugi preuzme kormilo, SDA će biti u prilici u nekom drugom izbornom ciklusu da se opet vrati u igru", kategoričan je naš izvor.

/ Najnovije