Reis Kavazović u Vlasenici: Oni koji negiraju zločine spremni su ih ponoviti

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Na ukopu politički govor. Nije u redu moj Reise. I, oprostite, zašto su to šehidi? Jesu li poginuli boreći se za islam ili za građansku BiH o čemu trubite na sva zvona?

Boom

Umjesto da se smirije situacija ovdje se požar širi ja.Možda ako se to radi zaboravi će se suđenje i respiratori

Fudbalski sudija

Onda se ovo odnosi na vas muslimane jer sve zlocine nad Srbima i Hrvatima negirate. Bravo resie! Podjea BiH je jedino rjesenje. Sa vama nema buducnosti.

Safe

I Vedator je stigao...

Gradjanin

Postovani Reise, Muslimani negiraju svaki zlocin koji su pocinili nad drugim narodima u BIH, ali eto o tome ne govorite, valjda vam vjera to brani.

Dae

Hvala ti reis efendija sto nas podsjecas da ratni zlocinci i dalje vode glavnu rijec, a da je nasa ravnodusnost i pomirenost s tom cinjenicom odavno zabrinjavajuca.

šuti

Reis ef. upravo i sami ucestvujete u genocidu nad vlastitim narodom zvanom corona plandemija.

@smece

Do kad ce komsije shvatiti da se buducnost moze samo na pravdi graditi i da se zbog pomirenje ne moramo odricati svojih prava. Ovdje postavljaju razlicite arsine. Ne priznaju osudzene zlocine i sta vise vecina naroda te hajvane smatra herojima. Dok od nas traze da osudimo ljude samo sto to oni kazu. Nigdje kod Bosnjaka nema presudzenih heroja niti slavlja zlocina! Komsija ima'l toga kod vas. Usta im puna pravde i pomirenja.

@gost

Jesu li ubijeni i zbog ceg drugog nego zato sto su muslimani? Da li je ono djete malo moglo braniti drzavu ili starica. Ne oni su samo predstavljali islam i zbog toga su ubijeni.

Nikad više Reis

Bošnjaci su sada naoružani i nešto tako se više nikad neće dogoditi.

Boom

@Smeće Ma ja nigdje nema da se slave ratni zločinci u federaciji.Ono kad je Rasim Delić umro pa na sahranije nisu bili vojni počasti nije se pucalo u zrak nego su neka djeca bacala petarde sa stane igrala se djecaili ne spominje se godišnjica smrti

/ Najnovije