Refik Lendo odgovorio HDZ-u: Spomenik Alagiću ostaje. Zna se ko je osuđen za UZP

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ralle

Ko o čemu ratni zločinac brani ratnog zločinca..

PSETO DVOLICNO!

........

Tuner

Imaju praljka Po zidovoma mostara. Slave kordica. Treba doci spomenik sedmoj muslimanskoj negdje gdje prolaze da gledaju. Uzpovci

Bosna

Svaka cast. Konacno neko da kaze istinu u brk. Onako kako treba.

Haha

Zna se i tko nije osuđen za ratne zločine, ritualna ubojstva i progon nemuslimanskog stanovništva. Sve se to zna. Neki od tih radikala su i potpredsjednici iz reda muslimanskog naroda.

Bbbb

Sve tacno u bobu, a izdajnicka trojka opet ugadja glavnom zlocincu covicu.

Lendo

pometi u svom dvorištu, imaš u Turskoj nekoga koga traži Sud BiH

Gost

Nastup mu je jugooficirski. Samo on pametan.

Gost

Kako je avaj lik uvjeren da spomenik ostaje. Jeli on već zna kako će odlučiti nadležni organ? Ograničen je kao JNA zastavnik.

Brkica

LENDO BOLJETI JE SUTI I TICES ODGOVARAT ZA SVOJE POSTUPKE U RATU

sve je ovo politika anglo-AMERIKE-ČEMERIKE

i njihovog udruženog islamističkog zločinačkog pothvata u zajedno sa po turče nim ološem, a protiv hrvata i srba. prošle su mnoge tiranije, a mi smo OPSTALI, smrdo marfi i onaj engleski glavonjo. . Carlos Westendorp, tadašnji Visoki predstavnik za BiH, smijenio ga je s mjesta načelnika Općine Sanski most. Uhapšen je i sa lisičinama na rukama i crnom čarapom na glavi, sproveden do Sarajevskog aerodroma. Tadašnji nezavisni mediji, Slobodna Bosna, Dani i Oslobođenje pisali su o njegovom kriminalu. Senad Avdić ga naziva „Krajiškim Mobutom“, Senad Pečanin mu spočitava 700 krivičnih prijava, Dženana ****p ga sumnjiči za pronevjeru od 25 miliona KM itd.

Mario

Trc b a l i j a poljem ja za njim da ga koljem

Oduvijek

Ovom nije mjesto nigdje sem kod kuće ako nije za Apartmani Vojkovići.

Haman

Zar je Lendy još živ? Ne da se bagra, još pljuje

/ Najnovije