Redžović tvrdi da je sve laž i da je Iron Puki napao njega: "Ima snimak, vidi se da sam se branio"

0
Radiosarajevo.ba
Redžović tvrdi da je sve laž i da je Iron Puki napao njega: "Ima snimak, vidi se da sam se branio"
Foto: PrtScr / Facebook / Iron Puki i Adnan Redžović

U zgradi Općine Centar u Sarajevu danas je došlo do fizičkog obračuna između bh. boksera Edina Puhala, alijas Iron Puki i bivšeg boksera Adnana Redžovića. Puki je nakon tog incidenta završio na Kliničkom urgentnom centru gdje mu se pružila ljekarska pomoć.

Puki je u Općinu Centar stigao na potpisivanje ugovora kojim se novčano nagrađuju uspješni sportisti, a u izjavi za portal Radiosarajevo.ba objasnio je šta se tačno dogodilo: "Naišao sam pored njega, on mi je nešto dobacio. Kako sam se okrenuo, udario me s leđa i poslije toga se više ničega ne sjećam."

Puki nam se javio iz KCUS-a, gdje su mu, kako kaže, konstatovane teške tjelesne povrede, što se može vidjeti i na priloženom nalazu - više o tome OVDJE. Zbog toga će, kako je rekao, sudski goniti Redžovića.

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

Redžović je uskoro i uhapšen, no, upravo u trenutku kad je za portal Radiosarajevo.ba bila potvrđena informacija o njegovom hapšenju, na adresu naše redakcije stigao je demanti na Pukijevu izjavu, koji je uputio Adnan Redžović putem advokata Damira Alagića.

Demanti objavljujemo u cijelosti:

"U potpunosti demantujem da je danas u Općini Centar Sarajevo došlo do fizičkog obračuna između mene i Edina Puhala. Edin Puhalo je mene napao u prostorijama Općine Centar gdje sam se ja samo branio od njegovog napada. Meni moj kodeks i odgoj ne dopušta da bilo koga udarim sa leđa.

Adnan Redžović uhapšen zbog napada na Iron Pukija

Adnan Redžović uhapšen zbog napada na Iron Pukija

Napad na mene se desio u Općini i to je sve zabilježeno na videonadzoru i na snimku se vidi da sam ja u samoodbrani branio. Prilikom napada na mene nisam bio sam u mom društvu je bio i gospodin Almin Kasalo, koji je svemu svjedočio.

Meni je žao što je do toga došlo, morao sam se braniti.

Prijetnja koja je upućena meni putem video snimka nakon događaja, nije prva koju je on uputio, već je i ranije upućivao prijetnje putem poruka i meni i mojoj porodici, ministru i drugim ljudima."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije