Redizajn: Pogledajte kako će nakon radova izgledati mostarski aerodrom

0
Radiosarajevo.ba
Redizajn: Pogledajte kako će nakon radova izgledati mostarski aerodrom
Foto: Facebook / Zračna luka Mostar

Zračna luka Mostar objavila je 3-D rendere koncepta novog izgleda glavne zgrade sa fasadom u tamnom staklu sa ružičastim i plavim elementima.

Dizajn karakterizira savremeni arhitektonski stil s tamnom fasadom naglašenom svijetlim bojama poput roze i plave te velikim prozorom ili staklenim dijelom.

Upotreba boje i geometrijskih oblika zgradi daje savremeni i futuristički osjećaj, što sugerira naglasak na dizajnu i brendiranju. 

Slučaj iz Gradiške: Muškarac u kući držao arsenal oružja, pogledajte šta su mu sve pronašli

Slučaj iz Gradiške: Muškarac u kući držao arsenal oružja, pogledajte šta su mu sve pronašli

Na društvenim mrežama napisali su kako su "prethodnih dana započeli s projektom preuređenja interijera i eksterijera zgrade Zračne luke Mostar. Cilj nam je stvoriti savremeni i privlačan ambijent, s fokusom na unapređenje iskustva naših putnika".

Zračna luka Mostar je u oktobru ostvarila 2621 putnika (717 u oktobru 2022). Svi putnici su bili inozemni, nije bilo domaćih putnika, a jedan putnik je bio u tranzitu. 1461 putnik je bio dolazni, a 1159 putnika je bilo odlaznih.

Mostar je ostvario 76 operacija (38 u oktobru 2022), od čega je bilo 64 operacije na redovnim linijama i 12 operacija generalne avijacije. Od početka godine Mostar je ostvario 18.597 putnika i ima realne šanse preći cifru od 20.000 putnika ove godine, donosi Hercegovina.info.

Prethodnih dana započeli smo s projektom preuređenja interijera i eksterijera zgrade Zračne luke Mostar. Cilj nam je...

Posted by Mostar Airport Ltd. on Monday, December 18, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije