Reakcije: Ponižavajuće je angažovati sve na pronalasku youtubera

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vladimir

Nestro i Gasprom su pred kolapsom. Ruske firme odlaze iz BiH

Lkjhgf

Srbadija smislila spletku,glupo i providno izrezirano.to su demoni iz pakla,to nije uopste normalan narod.po nagovoru ruske paščadi pokusali pokrenuti rat u BiH.

Azov

Slava Ukrajini

fuj govna islamistička iz sarajeva

Opet bi civile da ubijaju ko 92,

Šta je Mile

Što ne formiraš svoju vojsku?! Đe ba zapelo? Hihihi... Слава Україні, слава героям, смерть ворогу!

miki

Ponižavajuća je svaka riječ ovog nečovjeka upućena Bošnjacima i Sarajevu i Bosni. Tačno vidiš patološku mržnju kako buja iz njega i kako priziva naš nestanak. I kad mu uzvratiš kukavica počne kmečati i tražiti zaštitu. Fukara kad se pokondiri.

1 BAM = 73 rublje..

Neprocjenjivo

23% dzamahirije neprocjenjivo

Neprocjenjivo ka 1 BAM = 73 rublje..

1$= 160 rubalja... jutros

NEPROCJENJIVO

Avenger

Prepao se Mile ko prasac kad vidi gazdu sa keceljom i nožem u ruci. Koja je to pi.ka, a onoliki međed!! A propagandni sistem laži i izvrtanja (inače, zaštitni im znak) poletio da optuži druge. Kako ste se samo provalili GTRS-ovci, prava ste gamad. Crko Putko, Radovan i Sratko, je.li vas oni!!

1€= 149 rubalja... jutros

NEPROCJENJIVO....

N

Ovdje treba uzeti pravdu u svoje ruke, dakle agresora eliminisati na pocetku, a ne kukati stalno i neke dopise i svakakve gluposti pisati. Pogledajte kako su zidovi to radili.

Za dva sata je 1 BAM = 75.70 RUBALJA

NEPROCJENJIVO

veparmile

usro se vepar

Bosanac

Osuđujemo govor mržnje. Molimo da pišite komentare kao obrazovani ljudi.

/ Najnovije