Reakcije na Twitteru nakon što je Dodik najavio da će pozvati Hrvate da napuste institucije BiH

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Homer Livnjak

Pokušaj ti namaknuti 330.miliona koji dolaze na naplatu manjem entitetu a da ne napraviš kakvo krivično djelo.Laješ već 20 i kusur godina ,isti lavež a entitet si doveo pred stečaj moguće i likvidaciju.

BiH

***

Kos

Srbima iz rs zabraniti da rade u fbih i nedati rs nista od pdv, pa nek im dodo pomogne.

Franjo Nike

Ja pozivam Hrvate posebno one iz BiH da se jednom za svagda isčupaju iz kandži KOS -a te da zajedno sa Bošnjacima ovakve kakav je ovaj Dodik kao i njegove sljedbenike potovarimo na traktore i završimo ono što smo započeli u akciji OLUJA.

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Hahhahaha

Samo treba ignorisati ovo deriste, neka kmeci kolko hoce, lizalo dobiti nece

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Трактор ИМТ 533

Продајем јевтино. Без и једног квара прешао пут од Книна до Лепосавића! А онда од Лепосавића до Београда опет без и најмањег квара. Разлог продаје, треба ми већи, Фергусон за 4 породице

Mostar

Osmanlijski skart na aparatima. Treba napustiti institucije i zavrsiti stvar.

.

Osmanlijski skart na aparatima. Treba napustiti institucije i zavrsiti stvar. ka Mostar Eh da hoćete već jednom. Probajte. Možda i uspijete... A možda i ne... A onda... ;)

Bosna

***

Maki

***

Franjo

SAMO NAPRIJED DO UNISTENJA RS :):):)

...:...

Jedino tzv Bosnjo vjeruje da BiH postoji. Problem je sto je vasih 25% BiH. A okruzen ste sa preko 11 miliona Srba i Hrvata. ka Maki Ja i? Nešto bilo drugačije 1993-će napr.? I tada vas je bilo 186 miliona i jo par tisuća/iljada... Nije tada uspjelo kada ste imali svo moguće oružje tkzv JNA, svu moguću hrvatsku pomoć... I? Ali probajte... ;)

Komentari navedeni u clanku su vrh! :))

Gluposti, dakako. Prednjaci Bursac, ali za njega se zna da je glup, a upravo zato su cesto i nasi komentari na njega onemoguceni, jer bi bio rastocen. Ovako, da malo objasnim. Dodik prijeti secesijom iskljucivo zato jer na taj nacin ostaje na vlasti. Stvara tenziju, podize temperaturu, strasi narod nekom mrznjom od strane Muslimana... Narod glasa za njega, er se on istovremeno nudi kao spasitelj, zastitnik Srba. I to je sve. Nema tu Putina, nema tu nista drugo, osim brige Dodikove za vlastitu guscu. I hoce li se stvarno pokusat otcijepit? AHAHHAHHAA, jasta ce... :) S kojim to parama molit cu, kako ce financirat tu novonastalu drzavu, mozda mocnom privredom RS? :) Ma presmijesno, napisalo dokumenata, strpalo ih u trezor i kaze sve je spremno, ma HAHAHHAHHAA, moram se opet keslacit, presmijesno i gotovo.... Pa Dodo nema budzeta ni za sta, RS je socijalni slucaj!!! Ne velim ni da je ovaj drugi entitet zdrav, daleko od toga, ali niko se nece otcijepit!

N

Ne treba olako shvatiti fasiste i divljake zeljne krvi i ubijanja. Uvijek sa jednim okom otvorenim spavati

/ Najnovije