Reakcije na prijedlog Vojina Mijatovića: "Dobar prijedlog na kojem treba insistirati"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Samo tako i moze, pa da onda vidimo patriote kandidate da se zalazu za samo jedan narod pod navodnicima naravno. Onda bi dodik i covic postali najveci bosanci samo da budu izabrani da mogu dalje pljackati

Gulliverus

nalijepljeno tijesno jedna na drugu... Populizam, odvrnut na najjace.... I Uvijek ta prokleta ljevica stvori problem i na kraju rat. A kad ih slusas, obratno je, desnica je zlo! A u stvarnosti desnica nikad ne izazove rat. Pa i zalosno je to... Ali evo samo da bar ovaj detalj navedem: Kaze ¨¨takav smo sistem imali i 1990...¨¨ Eh, ja cu upitat, a sta se onda dogodilo nedugo zatim, vec u jesen 1991? Kad je to tako uspjesan i dobar sistem 1990. bio, kako to, kako to?? ka Ne da mi se ne komentirat, koliko gluposti Nemaš ti pojma, lupetaš gluposti samo da bi opravdao fašističke nakane Zagreba, Čovića, Dodika, Beograda. Njihova namjera je bila tada da podijele BiH a sa onima koji tu žive šta bude, vidi se po Haškim presudama i izvršenom Genocidu, a evo ta namjera još traje i opet isto pokušavaju, sada još čekaju migniz Moskve mamu im nacističku!! Smrt Fašizmu!!

Nema straha

Gospodo politicari pozovite Narod i oduprimo se nacisticko-fasistickom lobiju iz hrvatske i srbi*****H je jedinstvena drzava i mora biti Republika u kojoj ce svi gradjani imati jednaka prava,a trenutni pokusaji Schmidta su neprihvatljivi jer pokusava nametnut nacifasizam i aparthejd prema odredjenim grupama Naroda ,a to nisu samo Bosnjaci nego svi oni koji drze da je BiH njihova domovina.

Duško Dugouško

Imam i ja jedan prijedlog. Prestanite se blamirati pred svijetom. Država ste 3 (tri) naroda. To može biti i bogatsvo, a i prokletstvo, ako to ne razumiju upravo oni koji pretenduju biti "neko".

Iskreno

Sto je najgore, EU ceka treci entitet da BiH dobije kandidatski status za clanstvo u EU. Do tad cemo slusati bajke i hajke.

jugosloven

***

Ljiljan

Naš authothorni Bošnjak/Bosanac pravoslavac ili jednostavno narodni rečeno VLAH !!!

Ljiljan

Naš authothorni Bošnjak/Bosanac pravoslavac ili jednostavno narodni rečeno VLAH !!!

HAHAHAHAHAHAHAHA LUDI

VOJKE BRE, NEOSUNEĆENI EKAVAC!

HAHAHAHAHAHAHAHA LUDI

Nemaš ti pojma, lupetaš gluposti samo da bi opravdao fašističke nakane Zagreba, Čovića, Dodika, Beograda. Njihova namjera je bila tada da podijele BiH a sa onima koji tu žive šta bude, vidi se po Haškim presudama i izvršenom Genocidu, a evo ta namjera još traje i opet isto pokušavaju, sada još čekaju migniz Moskve mamu im nacističku!! Smrt Fašizmu!! ka Gulliverus MOSTAR JE HRVATSKI STOLNI GRAD, JELDE¨? ZDS!

KOJI BA NAROD?!?!***

Gospodo politicari pozovite Narod i oduprimo se nacisticko-fasistickom lobiju iz hrvatske i srbi*****H je jedinstvena drzava i mora biti Republika u kojoj ce svi gradjani imati jednaka prava,a trenutni pokusaji Schmidta su neprihvatljivi jer pokusava nametnut nacifasizam i aparthejd prema odredjenim grupama Naroda ,a to nisu samo Bosnjaci nego svi oni koji drze da je BiH njihova domovina. ka Nema straha KOJI BA NAROD?!?! MISLIŠ na ***?!? ALI ONI NIKAD NISU BILI, NIT ĆE IKAD BITI "***"!!! DEČEC, KAK TI TO NE KUŽIŠ, STARI MOJ ?!?!

KOJI BA NAROD?!?! ***

Sto je najgore, EU ceka treci entitet da BiH dobije kandidatski status za clanstvo u EU. Do tad cemo slusati bajke i hajke. ka Iskreno ***

Bošnjak

ka Bošnjak ti koji bi 3i što veći ,pojedi što veće g...o

I cajke

Sto je najgore, EU ceka treci entitet da BiH dobije kandidatski status za clanstvo u EU. Do tad cemo slusati bajke i hajke. ka Iskreno

I cajke

I cajke

Gh

Samo tako bi, kaže on, BiH postala normalna država. Ne vojine, izdajnice srpskog roda, tako bi bih postala islamska drzava i sta ti tu nije jasno?!

@ja1

Samo tako i moze, pa da onda vidimo patriote kandidate da se zalazu za samo jedan narod pod navodnicima naravno. Onda bi dodik i covic postali najveci bosanci samo da budu izabrani da mogu dalje pljackati ka JA1 Mislis drzava u kojoj bosnje dominiraju pa da napravite dzamahiriju, fakat nisi normalan.

/ Najnovije