Reakcije na Duginove e-mailove: "Balkan vide kao odličan oltar za žrtvu svojih ciljeva"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

R BiH

Ma ko ga j…. O kome u stvari i pisete !? Nadjite pametne i pozitivne tekstove…Zasto narod trujete sa likovima iz kanalizacionih cijevi??

N

***

Kfkgkk

Rusi kao i amerikanci imaju svoje gropolitičke interese na balkanu. Jasno je da arbanasi i turad nemaju kapacitet da procenjuju pametno dati trenutak kao recimo Orban ili Milanović. Istorija se uvek poigravala sa neistorijskim "narodima" ;)

8,5

Rusi kao i amerikanci imaju svoje gropolitičke interese na balkanu. Jasno je da arbanasi i turad nemaju kapacitet da procenjuju pametno dati trenutak kao recimo Orban ili Milanović. Istorija se uvek poigravala sa neistorijskim "narodima" ;) ka Kfkgkk Da! Posebno prema narodima kojima je 500godišnja promjena DNA učinila da u stvari pojma nemaju ko su. Državni TV servis je svakako 13. maja 2019 godine u svojoj centralnoj informativnoj emisiji, objavio (pretraži YouTube) da su u stvari 49% - Turci!!! Pleme bez identiteta! Htjeli bi da su hrišćani, ali... Avaj! Istorija se poigrala sa tim jadnim plemenom...

Internet rat se nastavlja

Aiz udobnih naslonjaca se stvaraju ratne zone i krece pucanje. Dzojstik pregorio

ma

Nazalost samo kao deo Rusije mozemo uzeti c3lu Bosnu a ne samo Rsi Kosovo...

vidi, vidi UK govana što izmišljaju!

vidi, vidi UK govana što izmišljaju! mante se ba UK ublehaša, svi znamo da samo LAAAAAAŽETEE, zločinci jadni, ogavni! pa zar nije putin umro?!

nazi gube

“Ukrajinska vojska trenutno gubi trocifreni broj vojnika svakog dana” u borbi s ruskim snagama, rekao je Der Spiegel, pozivajući se na podatke koje su navodno iznijeli obavještajni zvaničnici tokom zatvorenog brifinga ranije ove sedmice. Ranije ove sedmice, The Times je objavio da je Kijev poslao loše opremljene trupe sa malo borbenog iskustva da brane Artjomovsk. Ako ruske snage uspiju zauzeti grad, to bi imalo “ozbiljne posljedice” po Kijev, upozorio je BND, dodajući da bi kontrola nad Artjomovskom potencijalno olakšala veće rusko napredovanje dublje u teritoriju koju drže Ukrajina.

Miki

Srbi su u biti uvijek bili podanicki narod tako da i sada moraju ginuti za nečije ideale. Lud narod bez budućnosti i prošlosti.

/ Najnovije