Reakcija Naroda i Pravde na sjednicu Narodne skupštine RS-a: Ovo je atak na mir i ustavni poredak!

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Glupan

Znaš šta jarane napuši se k....!

IVA

TI SI SAUCESNIK OVIF S.ANJA U RS . HVALI OPET DODIKA URGIRAJ ZA NJEGA POVLADJUJ KRIMINALCU COVICU! KADA CES SKONTATI DA SI PRIGLUP!

Nadimak...

Danas reakcija a jucer erekcija kada te je pozvao u Istocno Sarajevo i kafanu samo pola sata nakon sto je negirao genocid i nakon sto je rekao da ne zeli da zivi sa Muslimanima....i da ti si otisao njemu na noge...a sada neke reakcije...pa da si lider (kako se predstavljas) prekinuo bi svaki kontakt sa bajom cije su ruke uprljane kriminalom i genocidom.

Jfjfj

Priveži se konju da te Duduk opet uzjaše

Ja1

Nasa stranka♥️

Sdd

ON ATAKUJE, A VI GA TETOSITE. ON VAM J....E MAJKU A VI NI MUKAJET....BRAVO.....

Matrixus

Nipadija, Lajčak, OHR. Sikter

/ Najnovije