Ratni zločinac Radovan Karadžić se žali na uslove u zatvoru

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Zlocincu ubijeni ni krivi ni duzni se nisu mogli nikome zaliti suti bagro.

registriran

Crk'o aBd.

Ma ja

Bice tebi cijevi problem dok te se crnje dokopaju.kod njih su cijevi zahrđale,treba tu koroziju skinuti.

Vip gost

Kakvi su uslovi onih koje ste ubijali 5 godina,dabogda karadzic sa svojom famelijom i sa svojim istomisljenicima dozivio sve strahote i zlocine kkje su oni cinili Bosnjacima i Hrvatima u Bih. Dabogda livsavao sto godina a sanjao sve zrtve svog zlocina.

Habuhabuhabu

Kakvi su uslovi onih koje ste ubijali 5 godina,dabogda karadzic sa svojom famelijom i sa svojim istomisljenicima dozivio sve strahote i zlocine kkje su oni cinili Bosnjacima i Hrvatima u Bih. Dabogda livsavao sto godina a sanjao sve zrtve svog zlocina. ka Vip gost i Srbima. Nisu oni mogli kroz nišan vidjeti ko je koje vjere i nacionalnosti.

Y

Bolji nego Bosnjacima i Hrvatima u tvojim ratnim logorima.

@mrs

odvedi ga mamici zenici i sestrici a mozes i cerkici. Kako ti ono napis DZUKELO

Jole

Ma zamisli!!!

Ali

A kako je bilo neduznom naradu po tvojim logorima? jos te treba svaki dan batinati!

Dado

Svakoga će stići božija pravda Ubijali su ljude ni krive ni dužne Tako je to rečeno u božijim knjigama Dozivijece poniženje na ovom svijetu A neminovno ih čeka dzehenem

/ Najnovije