Ramo Isak na svečanosti u Vijećnici: Evo šta je poručio građanima povodom 6. aprila

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne treba ...

... nam cestitka od tebe, treba nam mir i sigurnost na ulicama, sta cekas?

MrziteljPDA

Ovu Raminu sliku ponudite Podravki da je stavi na kozervu gulaša ili nareska

semran

Ramo imaš li koga najmilijeg u porodici, e ***** ti zenu

Čestitka, a?

Još jednog šatroborca i ratnog profitera? E taj je bio ratnik koliko je sada ministar nečega na polovici nečega. Eh, Bosno i Hercegovino, državo uništena, raskomadana, unesrećena!

HUKA

Radio Sarajevo nije mi jasno moze li vas omasiti da ne pomenete ovog profitera po vasem pozitivna licnost. Sto ne pisete o njegovoj nesposobnosti za poziciju. Pisite o njegovim pumpama i sinovima . Zbog njega ce akobogda Konjakovic i NiP neslavno zavrsiti.

Nas Rom, Ramo,

***

Zenicanin

Ratni profiteri zavladali ko i ovaj romo isak

BAD

U istoriji se 6 april 1941 pamti kao dan bombardovanja Beograda i početak napada na Jugoslaviju, i nikada se nije pamtio kao dan bombardovanja Sarajeva. Sarajevo je kompletno bombardovano tek 12 i 13 aprila '41. Al kad istoriju učiš s interneta i Wikipedije onda je znanje krhko moj Ramo!

Namćor

Nosite se više sa Ramom Isakom u tri fine *****ine.

Moderni ramo sa saftali bulom

Sad je meni jasno kako je ramo isak mislio uhapsiti dodika. Mislio je da ga namami ovom svojom debelom bulom, kao da je iz teherana. Cuo da dodik voli ove gradjene kao mecka.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Boja

Ako farba sebi bradu, šta li njoj ofaba?

***

***

***

***

/ Najnovije