Ramiz Salkić o šetnji SDP-ovaca Banja Lukom: 'To neće amnestirati vašu šutnju i podanički odnos'

12
Radiosarajevo.ba
Ramiz Salkić o šetnji SDP-ovaca Banja Lukom: 'To neće amnestirati vašu šutnju i podanički odnos'
Foto: Fena / Ramiz Salkić

Ramiz Salkić, zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a, rekao je danas, 01. aprila, reagujući na šetnju grupe SDP-ovaca Banja Lukom, da su oni umjesto šetnje Banja Lukom trebali iskoristiti svoju priliku i govoriti u NSRS tokom zasjedanja  i tu braniti interese građana Bosne i Hercegovine.

"Zastupnici SDP-a umjesto šetnje Banja Lukom trebali su iskoristiti svoju priliku i govoriti u NSRS tokom zasjedanja i tu braniti interese građana Bosne i Hercegovine.

Šetnja ne može amnestirati vašu šutnju i podanički odnos tokom zasjedanja Jedanaeste posebne sjednice Narodne skupštine.

Nije do Crne Gore, i u Albaniji je nestalo struje: Evo gdje je kvar počeo

Nije do Crne Gore, i u Albaniji je nestalo struje: Evo gdje je kvar počeo

Tamo gdje ste trebali govoriti u interesu države i građana šutili ste kao miševi mekinjaši i virili iz mišijih rupa tokom zasjedanja posebne sjednice NSRS-a čekajući da sve prođe.

Danas ublehaši šetate Banja Lukom i pokazujete zečije srce kao da je nadljudska hrabrost šetati Banja Lukom nastavljajući da širite ublehu i obmanjujete građane ove zemlje. 

Članovi SDP-a pružili podršku Vojinu Mijatoviću: Prošetali kroz Banja Luku

Članovi SDP-a pružili podršku Vojinu Mijatoviću: Prošetali kroz Banja Luku

Bošnjaci koji su vas birali i drugi građani na koje ste vi posebno ponosni svakodnevno šetaju Banja Lukom i drugim gradovima u ovom entitetu i to smatraju normalnim dostignućem bez prijeke potrebe da se fotografišu i predstavljaju to kao poseban čin hrabrosti.

To što ste željeli pokazati šetnjom bila je prilika da vaši predstavnici ustanu i kažu u Narodnoj skupštini suprotstavljajući se separatističkoj politici Milorada Dodika i njegovim sljedbenicima.

Mislite da će jedna fotografija i jedna šetnja u očima čestitih građana ove zemlje promijeniti stvarnu sliku vašeg podaništva u NSRS-u, poklonjenog četvrtog Dodikovog delegata u Domu naroda Bosne i Hercegovine i izdaju interesa onih koji su vas birali da govorite u njihovo ime u NSRS-u, a ne da podanički šutite", rekao je Salkić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (12)

/ Povezano

/ Najnovije