Ramiz Salkić o Schmidtovim odlukama: 'Cilj je staviti pod kontrolu bosanske muslimane u srcu Evrope'

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ajde ***, umukni!

Procitan si.

Bolestani nerazuman

Mora nas stavit,dato nam 25 godina upravljanja da uredimo socijalno i pravno drzavu,a sda napravila teroristicko,podanicko lopovski sistem gori nek avganistan.na kraju ste uspjeli napravit od naroda najvecu bijedu u evropi,cak ste uspjeli podjelit bosnjacki narod na podobne i nepodobne.imate li oci vidite li kakvo ste zlo narodu i drzavi napravili.

Haha

Ramzese, to nije vjersko pitanje, već političko. Parlament Federacije je jučer izglasao novu Vladu. Skupite vi iz SDFA 51 ruku i vi ćete na vlast. Lahko zar ne?

***

Procitan si. ka Ajde ***, umukni!

Ivan

***

***

***

Ljuba

Pa Srbi vam od uvek nude, da se cela Bosna pripoji Srbiji a ne samo RS+4 Srpske opstine u federaciji. Tako cete biti zasticeni i sigurni...ovako i vi znare u Hriscanskoj Evropi nema mesta za muslimane ka Ivan BRE KOJA SMO MI SRBI GO VNA! A ŠTA ĆEMO AKO SE BRE VOJVODINA I SANDŽAK ODCEPE PA NAM SE POBUNE,HRVATI,RUMUNI,BUGARI.....ŠTA TADA BRE DA RADIMO?TI SI MAGARAC NISI NI SVESTAN BRE ŠTA PIŠEŠ!

Trending - -

Trending - - Mozgalica: Možete li pronaći ijednu Salkićevu istinitu za 20 sekundi? Možda ova: ... jer smo muslimani u Evropi i još hoćemo da imamo svoju državu. Zaključak: Konjoglav PRIZNAO da oće ISLAMISTIČKI KALIFAT! Mudar neki konjoglav, mašala! ;-)))))))))))) ... al grOODŽanski!

***

ZA bolje nisu

***

***

***

***

Ratko Vojnik

***

BiH

Mora nas stavit,dato nam 25 godina upravljanja da uredimo socijalno i pravno drzavu,a sda napravila teroristicko,podanicko lopovski sistem gori nek avganistan.na kraju ste uspjeli napravit od naroda najvecu bijedu u evropi,cak ste uspjeli podjelit bosnjacki narod na podobne i nepodobne.imate li oci vidite li kakvo ste zlo narodu i drzavi napravili. ka Bolestani nerazuman jadu zaboravljas da su simpatizeri sda i rukovodstvo sacuvali drzavu BiH

Ljuba

***

Ma stavit će mi njih pod kontrolu

Te pogane pse koji se nazivaju snatrajueuropeici stavit će mi njih pod kontrolu sa nasombraćom dosta su zla nanijeli Bosi i bosjacima mogli bi gorko zažaliti.

***

***

TALIBAN!

..........

A vidi ovo...

Najniža penzija za april iznosi 518,07 KM, zajamčena 618,29 KM, dok je najviša penzija 2.527,83 KM. I o čemu onda vi trubite? 518,07 KM danas koštaju jedne prosječne tene!

/ Najnovije