Ramiz Salkić: 'EUFOR treba biti u Zvorniku, Srebrenici, Foči, Višegradu i Bratuncu, ne oko Sarajeva'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Suljo

***

Dejton te nagradio

Dejtonski uredjena BiH sa 2,5 miliona stanovnika ima 14 ustavnih vlada sa ministarstvima. Valja to hraniti i izdrzavati. Proporcionalno broju stanovnika dejtonski ustrojens USA (330 miliona) bi imala 1848 ustabnih vlada sa ministarstvima. Njemacka sa 84,3 miliona bi imala 470 ustavnih vlada. Toliko bi imala i Turska. Golem i nepotreban je to namet Bosni ratom opustesenoj. Nije slucajno nametnut Dejtonom. Zasto?

***

***

General Zagor

Dajgle ovog podanika sto je pustio mastu na volju. Rasporedi NATO oko svoje kuce. Uhafizaj vec jedno, rezultat ostaje 49-23. Tako vam je Zivkovic u Dejtonu odredio.

Ja, i?

Ćuvaju Boošnjake, naarood znooa zašto!!!

Ne pijem dok Paja vozi

Ramize rasporedi me na čuku! ka Suljo Šta ćeš bolan na satu

Točno

Tako je Salkiću,a ne da se mahališu po Sarajevu i glume zaštitnike tamo gdje se bošnjaci i sami mogu braniti.

Sejh Hamza

Tu su da drze turad u kavezu da se ostatak svijeta ne bi prepao kada bi vidio da vecina tvoje nacije upravo lici na tebe Ramize!!!Bismilahahahahahahaha

Suljo

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

KFOR

Moramo biti spremni na teroristicke napade iz Sarajeva

/ Najnovije