Ramić: Poštovati Ustav i Ustavni sud ili krenuti u ustavne primjene na svim nivoima

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

Vama iz sda je Predsjednik stranke i sud i ustav.Vi nemozete izgraditi normalnu zemlju. To je činjenica.A opozicija misaona imenica.

Haško

Hrvati smo to i traže, da se poštuje odluka suda. Advokat koji je oslobodio Antu Gotovinu kaže, pošto je Ustavni sud BiH presudio da je izborni zakon na štetu Hrvata, znači da je protuustavan. Zato, ako se ovi izbori održe po njemu biti će nelegitimni i Hrvati mogu poništit Dejton i ići na treći entitet, zato jer su im pregažena Ustavna prava, a koje jamči i taj Dejton...a ovaj je advokat pokazao da dobro zna svoj posao.

Ljiljan

>>Hrvati smo to i traže, da se poštuje odluka suda. Advokat koji je oslobodio Antu Gotovinu kaže, pošto je Ustavni sud BiH presudio da je izborni zakon na štetu Hrvata, znači da je protuustavan. Zato, ako se ovi izbori održe po njemu biti će nelegitimni i Hrvati mogu poništit Dejton i ići na treći entitet, zato jer su im pregažena Ustavna prava, a koje jamči i taj Dejton...a ovaj je advokat pokazao da dobro zna svoj posao. ka Haško<<**** TI ON MAMARU A JA SESTRU ALI PRIJE TOGA JA LIČNO DA JE OKUPAM!

¨¨na zahtjev rahmetli...¨¨

¨Nakon ¨¨rahmetli¨¨ sam prestao citat. Ima rijec ¨¨pokojni¨¨. Ako se turcizmima zeli uplasit Hrvate i otjerat dalje od ideje gradjanske drzava, cestitam, odlicno uspjevate! Samo tako naprijed, pa cemo brze do 3. entiteta.

JUGOSLOVEN

***

JUGOSLOVEN

Lijepe riječi su ukras!

JUGOSLOVEN

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije