Ramić pisao Krivokapiću: Izjava vašeg ministra poraz ljudskog, crnogorskog morala

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Koji bošnjak u CG?! Jesu li svi muslimani u svijetu bošnjaci? Kakve budale, bez identiteta, pogubi!

Pravda krivda

Bosnjacka vlast pravi genocid nad vlastitim narodom 25 godina,ovaj lopovluk,korupcija,stranacka podobnost,neimastina,glad,nepostojanje socijalnog sistema,pravna neuredjenost.rad za sadaku,cijene vece nek u evropi.sve ovo zajedno je bosnjacima teze od genocida.

MDMMD

Ma sta se ove pobjegulje mijesaju? Petljate li se i drugdje po svijetu, po Kini, Kurdistanu, Somaliji, Nigeriji. Izvukli straznjice imate zivot bez stresa i znate dobro pricati, a mozda ste i prepisali odnekud. Dodji brajko u Bosnu, pa ispravljaj krivu Drinu s platom od 350 €. Koliko ste poslali pomoci braci u BiH?

N.G

Čuj jesu li šta poslali BiH zar nije doviljno što još ratuju iz dijaspore svoju krv prosipaju i znoj bore se da bi nama bilo bolje sutra.A puno su žrtovali oni su mnogi bez posla svoje kuće žive od socijale hvala vam što se još borite dog su mnogi odustali od borbe.

/ Najnovije