Raif Dizdarević: Budimir Lončar je spadao u red zaista vrsnih ličnosti

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Odlaze i posljednji koji su generacijma Jugoslovena, pa ako hoćete Hrvata, Srba, Bošnjaka, Makedonaca, Crnogoraca, Albanaca, Slovenaca i drugih narodnosi i manjina omogućili dostojanstven razvitak, obrazovanje i dostojastvno, na kojim su ponikle razvaline Hrvatske, Srbije, BiH, Slovenije i ostalih republika...danas samo dužnici i robovi zapadnih korporacija i kapitala dok se međusobno trvu i takmiče u smiješnim nabavkama zapadnog naoružanja zadužujući se preko glave. Slava i hvala svim herojima NOP-a.

jugodebilčina, obojica ste bili bolesni čedoljubi

raife, crkni više, ne zagađuj, smeće jedno komunjarsko!

Pod kamen

raife, crkni više, ne zagađuj, smeće jedno komunjarsko! ka jugodebilčina, obojica ste bili bolesni čedoljubi ispod kojeg si izgmizao, ološu neofašistički, svejedno jesi li ujkan, mujkan ili chetinar, isti ste okot majke qurawelle s dna septičke jame!

Tito partija

Kako je drugovima CK. teško u životu bilo svi žive kao kornjače.

Fishek10

Ured tri rata prezivio... rip legendo

/ Najnovije