Radovan Višković poručio sutkinji Suda BiH: 'Seno, imaš lako rješenje. Javi se da pijemo kafu'

8
Radiosarajevo.ba
Radovan Višković poručio sutkinji Suda BiH: 'Seno, imaš lako rješenje. Javi se da pijemo kafu'
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Radovan Višković

Ročište predsjedniku bosanskohercegovačkog entiteta RS Miloradu Dodiku i v. d. direktora Službenog glasnika RS Milošu Lukiću, optuženima za neizvršavanje odluka visokog predstavnika u BiH, nastavljeno je danas, 17. aprila, pred Sudom Bosne i Hercegovine.

Nakon ročišta prisutnim medijima obratio se predsjednik Vlade RS Radovan Višković.

"Ništa novo, predstava i dalje traje, ali se dešava u toj predstavi da glavni glumci počinju da mijenju uloge. Imam osjećaj da Sena Uzunović ide putem Strike i da je shvatila da to nije taj proces koji je ona mislila tako arogantno i drčno računajući da će to završiti za 15 dana.

Goran Bregović opisao kako je izveo porodicu iz ratnog Sarajeva i ko mu je pomogao

Goran Bregović opisao kako je izveo porodicu iz ratnog Sarajeva i ko mu je pomogao

Danas sam vidio na suđenje na Tužilaštvo više nervira Senu nego optuženu stranu, čak je i to pokazala. Nije dozvolila Tužilaštvu da pravi lakrdiju i troši naše i njeno vrijeme.

Seno, imaš lako rješenje. Spasi obraz dok ga još ima. Znam da si bila u vojsci i da se nisi borila za ovakvu BiH. Znam da se ne slažeš, spasi sebe i sve nas.

Ja sam siguran da će me, vidio sam da Sena ima simpatije prama nama, poslušati. Javi se da pijemo kafu i da još pojasnim neke stvari, spreman sam i da končano prekinemo ovaj cirksu", naveo je Višković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije