Radovan Višković poručio sutkinji Suda BiH: 'Seno, imaš lako rješenje. Javi se da pijemo kafu'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dudek Krivousti Njofra

Seno prvo ti ovog zločinca Viskovica uhapsi,..on je tvorac sekundarnih i tercijarnih grobnica genocida...

***

***

Nadimak...

Viskovicu posalji kcerku prvo da joj objasnim neke stvari da mi popije kafu s mlijekom pa cemo dalje oko Sene i genocidne tvorevine

ViK

Njemačka vlada je tokom avgusta prošle godine postupno obustavila projekte, navodeći kao razlog "secesionističku politiku" vlasti tog bosanskohercegovačkog entiteta na čijem je čelu predsjednik Milorad Dodik. Radi se o četiri infrastrukturna projekta, ukupne vrijednosti 105 miliona eura. "Iste (secesionističke aktivnosti) nisu povučene, kako je zahtijevala Savezna vlada. Umjesto toga, predsjednik Dodik dodatno je eskalirao političku krizu. Konačni prekid četiri projekta je stoga bio logičan slijed", navodi se u odgovoru Ambasade Njemačke za RSE.

Ja ovog balvana,

Valjda se tamo u balvaniji sve tako završava

Sarajevo bih

Sa divljim serbskim hordama normalan svijet ne pije kahvu,a ti uvlakac pozadinac laktaskog vepra pozovi veprovo malo odojce goricu pa guslajte uz kahvu svu noc.

IVA

***

RED

Lagano dolazi vrijeme da nema vise zavrsavanja po "kafama" !!!

/ Najnovije