Radončić, Nikšić i Forto nakon susreta sa Borrellom: Ovo su prve izjave

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Name

Ali Fahrudin sa vama. Pa nadam se da znate s kim imate posla. Ne sluzi nicemu i nikome sem sebi. Ne razumijem kako neko moze dati svoj glas ovon stranci ubleha?!

BBB

Jaki likovi nema šta. Ni članovi njihovih partina ne glasaju za njih. Zna to Radončić jako dobro. Dok je love iz budžeta KS biti će i njih. Znači još malo !

Guest

Guest Vi gospodine Borrell treba da znate da ste pricali sa pogresnim osobama. Trebali ste razgovarati sa iskrenim i postenim gradjanima,a ne sa dosljama,pobjeguljama i osobama koje su se nezakonito sirile po stanovima.

/ Najnovije