Radončić: 'Bakir Izetbegović brani Novalića zbog Sebije'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šćepo Istinoljubivi

Vidi ovog gnoma prevrtanera. Spahina 14 ga od fukare pretvorila u , svojevremeno, jednog od svojih milionera-profitera. A on, medijski, jedan pokret provincijskih zatucanih hodžica, aga i begova napumpavao, kao steroidima, u "najveću stranku u Bošnjaka". Karakter kao i zemo mu Hadžifejzović, dojučerašnji kućni ljubimac Izetbegovića i reisa Cerića. Najgori su ovi što su prošli sve škole istine i pravde SDA- norod zna!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

MrziteljPDA

Ratna kafe kuharica u štabu i ratni profiter pa poslijeratni milioner i na kraju politički gubitnik! Sve u jednom liku! Fahrudin Radončić

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Milodrag

***

Namćor

Čuj vratiće se u politiku ... sa svojim psima novinarima koji za gazdu guraju glavu u klozetsku šolju nebil izvadili kakav kompromitirajući *****ijal za KGBovski obračun s protivnikom. Jedino mjesto gdje se treba vratiti ovaj intelektualac-industrijalac je selendra iz koje je došao.

Pošten

***

BiH

***

ja1

ovaj ga zna zavuc svakome a sve sto se dobro uradilo je eto uz njegovu pomoc uradjeno. Kad su mu naslovnice avaza sijevale protiv sdp onda je sdaovcima bio najbolji, sad kad se okrenuo protiv sda i svega gradjanskog jer podrzava samo NiP, onda ne valja ni sdaovcima. Prevrtaner teski, zmija

IVA

*** OD KAKO JE DOSAO U BIH RAZVIO JE KRIMINALNU GRUPU I DAVNO JE TREBAO BITI U ZATVORU!

/ Najnovije