Radončić: Apelujem na političare da instituciju reisu-l-uleme sačuvamo od sebe i drugih

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Admir

Uh,kako će kratki da povali opoziciju samo ako mu narod da jedan posto šansi za to! Uz par kupljenih glasova,SBB i DF svima će nam Fadil je..ti familiju ako ne budemo pametni i ovog nastavnika likovnog ne pošaljemo u penziju

MUSLIMAN

Davno je nas sda teroristicka organizacija i podjelila i pokrala.A kavazovic faraon podrzava lopovluk,mafiju i teroriste.A trebao bi da obilazi svoj narod i vidi u kakvoj bijedi zivi,naravno i da pomogne,jer reis je Allahova misija na zemlji.

⁶⁷⁵

Konačno je neko od poliričara i nešto pametno rekao. Bravo Fahro.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Kako malo treba pa da pokaze PRAVO lice....

..........

DUDEK Krivousti Njofra

***

Vidju Scepe ka soko sivi....

....u misiji spasavanja IZ BiH....generali KOS-a i Scepini nastavnici se u grobu okrecu.

Kubanac

Dobro receno.... Konacno da se slozim u potpunosti sa jednom njegovom izjavom

Bosanac

***

Amnezija

Nije njemu do IZ, njemu je do njihovih glasova , pa onda po starom, izradi i ove i one i opet po starom vec poznatom receptu, sve dok narod gubi pamcenje...

che

Pustićemo mi uleme , al' neće oni da puste nas .

Šeher

NE RISE RADONČIĆU IZDAJICO BOŠNJAČKOG NARODA

Benazir

Radončić ne govori u prazno. Nakon ovog očekuje da rijaset pomogne njegovoj stranci i njemu. Podmuklo,ali to nije važno,važno je da je korisno.

/ Najnovije