Radnici poručuju: GRAS je sistemski urušavan u korist privatnika

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajlija

Šutili ste dok vam je odgovaralo, dobre plate i mrtvi nerad, cijele familije zaposlene, uglavnom iz Sandžaka. Pa sada kao svi mi trebamo ispaštati zbog vašeg dugogodišnjeg lagodnog zivota. Bagro jedna štrajkujte dok ne pocrkate, kao sto smo mi mnogo godina prije vas crkavali

Bakir Izetbegović

Ja, i?

Sandzaktransfirmersi

rasturiti to leglo nerada i nepotizma, ostaviti tramvajski saobracaj a trolejbuski ukinuti. Autobusi idu na plin, brzi, ljepsi i isplativiji. Padinske linije koncesijom dati najboljem ponudjacu usluga i vozdra!

Jel strajkuju

i revizori koji ne rade evo ima godina dana? Otkazi bagri neradnickoj zbog ucjene stanovnika sa obustavom prevoza!!!!

SDA

Kasnite 20 godina. Kada je Bimo pljačkao i u baštu podno grijanje trave uvodio, a vi dijelove doniranih autobusa, tramvaja, trolejbusa i minubuseva krali i kući nosili, to nikom ništa!

Koel

Vama nema spasa samo stecaj nista drugo

/ Najnovije