Radna grupa za BiH uputila otvoreno pismo EU: Podržani interesi nacionalista...

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neko iz Republike Srpske

Koga zanima ova vijest u pm

Koga zanimaju u pm

Koga zanima ova vijest u pm ka Neko iz Republike Srpske Neevoluirani divljaci koji igraju oko zapaljene klade u pecini?

Knez

Republika Srpska Ne SME ni pod kojim uslovima prihvatati ostrascene ideje dvojice fundamentalists miletica,becirovica niti zlokobnu politiku bez politike poltrina vukanovica,insajdera sarovica ili vratara PDP borenovica.

Hajde de

Nemaju trenutno u EU čim drugim da se bave nego BiH! Hajde ba ljudi, realno, mi više nikog živog ne zanimamo. Ni Bošnjaci, ni Srbi, ni Hrvati, zar neko još vjeruje da će stranci trošiti energiju na nas kad ni sami, nakon trideset godina nismo u stanju da se dogovorimo i državu kako treba napravimo?

/ Najnovije