Radiosarajevo.ba na prvom događaju u sklopu otvaranja Pelješkog mosta

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MJO

Lijepe riječi su ukras!

Mali Vuk

Slučajno sam naletio na ovaj jako interesntni komentar... CRO-MAGNON (Kromanjonac) - špiljski čovek! CRO-ATIA - nacija špiljskih ljudi. Reč cro dolazi iz starofrancuskog - okcitanskog jezika i znači šuplje-špilja, a dokazuje da su Hrvati najstariji narod u Evropi, kojeg su ostali narodi tu zatekli u šplijama, dok su dolazili u Seobama naroda. HOR - skupina ljudi! HORDA - skupina ratnika! HRVANJE - borba! HORVATI, HRVATI - Ime dokazuje da su se krvavo borili protiv svih tih došljaka, a koji bi im sada i istoriju i ime izbrisali, ili bi ih stavili u starateljstvo. Zato jer su previše opasni za ujedinjenje svih Slovena, zato jer su svi Sloveni zapravo Hrvati i samo sa tom istinom mogu da se ujedine. A to je previše opasno za ostatak Evrope.

Kažu

Pelješki most na otvaranju prvi prolazi prvi hrvatski el.automobil, novog hrvatskog Tesle, Mate Rimca: NEVERA!

Tres

Ruska agresija i visoke cene i turizam koji ruši sve rekorde i uvođenje evra, dižu hrvatski BDP za čak 5 mlrd. E, nikada ga neće stići A.V. Kuje se hrvatski evro sa likom hrvatskog izumitelja Tele, za kojeg više neće biti rasprve čiji je, jer ceo svet će to da vidi u svojim rukama, turisti će kovanice odneti po celom svetu! Srbija neće zatvorit poglavlja 26 i 23 sve dok ne prizna da je i srpaki jezik hrvatski i dok ne makne ime hrvatskog izumitelja Tesle sa aerodroma. Toliko godina mržnje, toliko bolesnog svojatanja i propagande, a na kraju Tesla hrvatski izumitelj i hrvatski brend i na hrvatskom evru. Zato jer u EU nema svojatanja tuđeg. Bar je to pitanje sada rešeno....idemo dalje.

Fajnal Kauntdavn

Za 8 dana je slavlje 27 godišnjice maestralne Oluje!

Dara iz Karlobaga

Globalno zagrejavanje je sve jače i zato jadne države koje nemaju more, ni ribu, ni morake luke, ni milijarde od turizma, njih će biti sve više kako zagrejavanje raste, sem ako ne izbiju strašne Ozonske rupe... Ali interesantno, dok bi svi izbijali na tuđe more, Srbija sada nesme ni da mrdne, ni na to malo i jadno Kosovo, a ne na neko more, hrvatsko ili montenegrovsko ili šiptarsko? Maestralna Oluja i NATO bombardovanje ih naučili pameti i doveli ih u red 90ih, ma divno?

Splavovi

Posle ulaska u EU brzo je Hrvatska za Srbe postala ono šta je za njih Nemačka, a gde će im tek biti kraj kad uzmu evro? A ne uzima se evro, samo tako! EU je procenila da je hrvatska ekonomija dovoljno jaka i odobrila je Hrvatskoj prelazak na Evro od 1.1.2023g. OVO NIJE DOBRO! Kad gazda *****a dođe sa duplo većom platom na splavove i jeftine srpkinje i na linije belog i to sa svojim evrima, na kojima je Tesla, svi će ga prepoznati i to će biti HAOS!!! Do sada im je bilo lako, samo su bacali tursko bre na sve strane i to je to...ma KATASTROFA! Gde će susjedima biti kraj kad uzmu evro, a sada imaju duplo veće plate i za čak 7 mlrd. E veći BDP, a ne da ga stigo AV? Evro na kojem je Nikola Tesla preko šahovnice i pored kojeg piše, velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA! Srpska banka uzalud kukala Evropi, zato jer tamo nema svojatanja tuđeg, ni vina, ni zelja, ni izumitelja. Tesla je hrvatski izumitelj iz Smiljana, koje god vere i nacije i boje kože bio, Hrvatska ga svetu dala i zato je na hrvatskom evru i hrvatski je brend i. Kakve veze ima Tesla sa Srbijom? Posetio je JEDANPUT u životu? Tesla i Smiljani su hrvatski jer je Oluja oduvala plan da budu srpski i.

Tuner

Bravo ***

DUDEK Krivousti Njofra

Lijepe riječi su ukras!

EU

Koga briga za most, njima je prosečna neto plata 1022 evra, s na jesen još raste do 1100 evra, stižu Slovence!

Lijepa nasa Hrvatska, Hrvatska, Hrvatska

I obala jadranska, JAD-RAN-SKAAA! :)))

Neka pati koga sme-ta,

Hrvatska je prvak svije-ta!!! :))

Seeej-doooo....

Probudii seeee!!! :))))

NINI

sta kazes ustasho. Sjeti se ljiljana oko zapadnog mostara i kod sirokog. Kad si drzao kanister benzina da mozes bjezati. Nema vise Alije da nas zaustavi niti mladomuslimana u vlasti koji su ndhovski bili nastrojeni ka Tuner TI VASI LJILJANI SU GA POPUSILI NA ZAPADNOJ STRANI

/ Najnovije