Radikalni hrvatski emigranti lobiraju za Dodika u njemačkim medijima?!

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Željko Momšić, moj predsjednik. Forever! Kako napr. Vukovar ovaj komgres može zaboraviti?! KAKO???

AB

Miroslav Krleža je napisao da su Srbi i Hrvati isti komad kravlje balege. Da je Krleža bio u pravu potvrđuju ovi Hr. desničarski balegari iz Njemačke !

Mostar

Mi i Srbi smo protiv islamske podvale gradjanske, (antiustavne) BiH.

UIO

Braca po fasizmu, nacionalizmu i pljackanju naroda.

Duduk

A i vi iz dijaspore niste ništa bolji

Ghost

@ljiljan - znaci citav narod ces gledati kroz politiku jednog kretena?? Nemoj se poslije cuditi kad ti troduplo brojniji narod uzvrati tastatura ratnice.

D aut

Željko Momšić, moj predsjednik. Forever! Kako napr. Vukovar ovaj komgres može zaboraviti?! KAKO??? ka Mostar U Vukovaru nisu bili Srbi iz BiH. Srbi se bore za opstanak u svojoj zemlji BiH. Muslimani su oteli od Srba mnogo toga uz pomoć visokih predstavnika. Najnovije što žele su šume, reke i obradivo zemljište. Šta je sledeće. To čeka i Hrvate. Podrška Hrvata Srbima i obrnuto, nije iz ljubavi neko iz potrebe. Muslimani nam oduzimaju slobodu i stalno prete ratom, a mi zaista želimo mir.

Mostar

Mi smo gradjansku Bosnu i Hercegovinu. Jedinu!

D aut

Ne mogu da se sjetim tko je napisao... 500 godina.. Pravo preve bračne noći... Age i begovi... Sada me rastura kriza identiteta.. Hmmmm tko je to napisao...

Www

Vijeće EU je, također, izrazilo nedvosmislenu podršku jedinstvenoj i suverenoj Bosni i Hercegovini. Ono što je interesantno, jeste to da Vijeće EU u svoje zaključke nije uvrstilo amandmane koje je predlagala Hrvatske. Naime, riječ je o amandmanima koji kažu da je potrebno osigurati ravnopravnost konstitutivnih naroda kroz izbornu reformu.

Duduk

Ne mogu da se sjetim tko je napisao... 500 godina.. Pravo preve bračne noći... Age i begovi... Sada me rastura kriza identiteta.. Hmmmm tko je to napisao... ka D aut Kako se ne možeš sjetiti tko je napisao Škota Willama Wallacea poznato Hrabro srce

/ Najnovije