Računi za grijanje u Sarajevu veći za 16,53 posto

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Skupo je sve

Ma kakvi racuni i prezivljavanje bitniji nam je memic.

Emir

Pa neka kažu ne možeš se odjaviti.Ovo više nije normalno , pola prosječne penzije samo na Toplane, a drugu polovinu za ostale režije. Ma neka ide sve u pm. Djeco idite iz ove vulo****n3. Nikad ovdje bolje neće biti. Treba raditi za političare i njihovu rodbinu

MrziteljPDA

Zahvalite se Konakoviću,Nikšiću i Forti!

Jole

Ma vala da ga hoce ruje zavrnuti pa da vidimo kome cete naplacivati

Sarajevo84

E super, ja sutra saljem zahtjev za iskljucenje...ako kazu ne moze...idemo na sud...Ne mogu ni oni vjecno poskupljivati...trebam grijanje placati kao ratu kredita za stan...e nece da moze!

Krmak

Povečali penzije 5 % i to u prosjeku iznosi oko 20 KM. a grijanje za stan od 60 m² povečali za skoro 60 KM . u ovoj godini. Ovo više nije samo pitanje socijalnih kategorija nego večine stanovništva. Neka ukinu PDV na ogrijev i plin pa će nam svima biti bolje mada i tada od penzije je nemoguće živjeti.

Mrzitelj glupana

Zahvalite se Konakoviću,Nikšiću i Forti! ka MrziteljPDA Zbog rata u Rusiji, transporta plina, zatvaranja toka 2, Iranskih sankcija ili neceg drugog? Sta bolan lupetas i kad ces shvatiti da ovo nije mjesto za mrznju?

MrziteljPDA

Zbog rata u Rusiji, transporta plina, zatvaranja toka 2, Iranskih sankcija ili neceg drugog? Sta bolan lupetas i kad ces shvatiti da ovo nije mjesto za mrznju? ka Mrzitelj glupana sve je to levatino moja bilo i prije izbora ali ti trojkaši nisu to saopštili glupančiću

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

njemacka belgija holandija nemaju sankcije

rusiji i indija i spanija nisu sankcionisali rusiju .........vi se zaledite glupanderi

Miki

Ne treba placati pa neka ga iskljuce i cao

/ Najnovije