Vladimir Putin: Rusija se zalaže za poštivanje principa Dejtonskog sporazuma

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nato

Ovo je Nato članica Dejton više ne postoji.

NN

I ti Putine jedno govoris , a drugo radis. Konkretno non-stop se mjesate u unutrasnje stvari Bih , prijetite i podrzavate samo jedan narod u Bih . Zato vas Bosnjaci ne dozivljavaju ozbiljno !

Alan Ford

Propade jos jedna Bakirova ubleha o tzv gradjanskoj BiH. Znaci, razlaz je jedini izlaz.

Sasa

Lijepo, odmjereno, diplomatski. Jos samo kad bi i razmislili o nepotrebnom, anti civilizacijskom vetu sve bi dobro bilo.

Pa

Svi govore jedno a rade drugo, recimo ovdje u fbih svi kazu da hoce multietnicnu a mrze srbe iz dna duse, tako da , kako sijes to i zanji sto se kaze. Da ne bude zabune i kod druga dva naroda je slicno sa licemjerstvom, zato nismo svi nolje ni zasluzili.

/ Najnovije