"Pukovnik ili pokojnik": Kako će Dodik zauzeti kasarne OSBiH?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

5

J.vas patriotske snage, generale!

Gost

Svakome je jasno (ako će priznati) da nakon prvog pucnja ne postoje OSBiH nego bi nastale tri vojske. Nije mi jasno šta je u glavama Bošnja kad pozivaju na rat a nalaze se u okruženju druga dva naroda.

Nikako

Nato i Eufor će ući i obezbijediti kasarne na teritoriji genocidnog entiteta. Njihova neka vojska će biti paravojna formacija.

Rasim

Popišam ti patriotizam i drzavu. 30 dugih godina patnje i neimaštine Nema patriota,trenutno su na kontejnerima,ni u kom slučaju se netrebate uzdati u te na kontejnerima a znate na koga mislim.dabogda se raspala.dem borac.

Hm

Na ovim, i bilo kojim drugim prostorima nema sreće dok ljudi koji tu žive ne shvate da će ili svima biti bolje ili svima biti gore... dok narod to ne shvati i ne pojave se vođe koje vole ljude nema napretka... i dok se ne uvede pošteno broja je glasova(ovo.poslednje je najvažnine)

011

tacno Gost. jos bi dodao, da u slucaju rata i SR i HR ulaze u BiH da je rasparcaju do sitnih crijevaca.

/ Najnovije