Prvo obraćanje novog američkog ambasadora u BiH Michaela Murphya: Poruka bh. liderima

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Marsal

Dobro dosao!

ovaj radi u pogrebnom odjelu

američke vanjske politike, došao organizirati sprovod raspale tzv. bosne. svirat će i orkestar za lepe sprovode!

Prle

Nezvanicno: dodik vraca ikonu. Iskazao pokajanje i moli za oprost. Kaze da je bio ucjenjen i da me zeli vise da ga povezuju sa putinom. Obecao je nikad vise, samo da ne ode u zatvor

Mostar

BiH je *

Mlalf

Ko god mrzi BiH insallah mrzili njega i njegove najmilije i nigdje ne dobrodošao. Amin(amen).

Nadam

Nadam de da je ovo ili slicno pismo poslao vucicu, dodiku milanovicu,plenkovicu ,covivu i ostaloj nacifasiszickoj buraniji Balkana.

Cito

Baketov izvjestaj-20es najtezih godina.

Za 'nadam'

Prvo je govor poslao Izetbegovicu, i ostalim patriotama koji se kunu u BiH a ne znaju i ne zele znati ko u toj zemlji zivi. Naglasio je da SAD postuje Dayton a ne islamsku drzavu!

Guest

Guest Dobr bi bilo da Vam u obilazak bude Gradonacelnica Sarajeva Karic. Ona mnogo voli da hoda otamo- dovamo / starinski narodni izraz/,a nista ne radi za gradjane Sarajeva. Jedino je uradila prodala auto bivseg Gadonacelnika gospodina Skake.

AsAsova

Welcome, all of us people want just normal life without izmetbegovic, dodik, covic.. Help us just to have regular and fair elections without dead people voting..

Www

D O B R O DOŠAO, AMBASADORE SAD. OVI RUSI HOČE DA NAS POKLOPE, B R AN I T E N A S.

A--ha

Dear Ambasador Murphy, If you continue with the same approach to the lokal politicians, Bosnia will not come anywhere. We NEED the same remedy like Ukraine against Russia. WE dont need no Children game plays

/ Najnovije