Prvo obraćanje Elmedina Konakovića kao ministra vanjskih poslova: Najavio šta će poduzeti

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Ma

Lijepe riječi su ukras!

R BiH

Po kojoj logici ovaj brbljivac postaje MIP Svijet ce nam se zaista smijati i smijati Koja bruka ….Ono da bude Ministar …..

Nakon

Nakon tebe Konakovicu BiH ce biti Sarajevo,Tuzla,Zenica i Gorazde....zivi bili,pa vidili.

Dr Strunjacha

Aj spik....onaaaaaj... kako se kaže... INGLIŠ ... Mejbi... Or not... aj dont noooo

Micky

Prvo ce posjetiti svog rodjaka Borata. Unistio je SD "Bosna" a sada ce uništiti i drzavu Bosnu. Koja ironija sudbine! Valjda je svjestan da mu glava nece vrijediti prebijene pare zbog toga.

Bosanac

Propali kosarkas propascemo jos dublje

Ert

Braco radi kako treba.Konacno da odblokiramo inat

Bosanac

Prvo u komsiluk po savjete stas raditi i kako ces raditi

/ Najnovije