Prvih 100 dana primjene Zakona o prevenciji i suzbijanju korupcije u KS: Desetine ostavki i sankcija

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Jao udar na Bošnjake pardon SDA nepotiste kriminalce.

Ganđo

Ako sve radite kao što vam radi aplikacija koja je koštala građane a koju niko ne održava i u kojoj je stanje isto od prvog dana onda aferim. Pola podataka i nije upisano a ono što jeste veoma je napregledno. I sta ja imam od toga kada pročitam u nekom kantonalnom preduzeću da na mjestu npr. pravnika radi ekonomista, na mjestu ekonomiste arhivar, a na mjestu vozaća sportski trener itd....

DeuxMachina

Jeste se Marfi proslavio, samo bi još bilo fino da kaže kad je već i njegova ambasada u KS da li kod njih ima korupcije, prevara,mobinga, prijetnji uposlenicima, krađa? Je li iko odgovarao po zakonu, Larsson, ona što su je izbacili iz usaid-a zbog pronevjere Vejzagić-Ramhorst, pa zbog loše vođenih projekata privatizacije BiH preduzeća, kako su se namještali izvještaji za Washington da bi dobili pare, ima toga dosta ali to nije bila korupcija, to je izgleda samo greška u koracima.

/ Najnovije