Prvi put se oglasili i Čovićevi delegati - oni imaju svoju poruku za OHR

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Gulliverus

Stop Fašističkoj HDZ stranci i njihovim lažima!! Eno objavljena politička prošlost Schmidta i njegovo zalaganje za rehabilitaciju nacističkih oficira!!! Taj su mu skandal iz 2007 pokušali zataškati. Lik je ljubitelj nacista, zato ga je HDZ i kupio!!

Gulliverus

Dodik je govorio iz svog ličnog interesa ali je bio u pravu u jednom, VP Schmidt je Nazi Mother ****er!!

Lazar

Kod covica i njegove ustaskofilske organizacije hns postoji problem,a to je da Hrvatom smatraju samo njihove istomisljenike,a nasuprot tome velika vecina gradjana smatra da su covic i njegov hns fasisticka stranka.Koliko je Bosnjala istjerano sa podrucja gdje je vecina te ustasofilne sekte,koliko je Bosnjaka i Srba uopce ostalo na tim prostorima? Gotovo nista,a i oni koji su ostali nesmiju se bavit politikom niti obnasati bilo kakvu javnu funkciju.

Sve ispravno kazao.

Nije mi simpatican, ali ovdje samo mogu reci ¨¨cestitam gospodine Covicu¨¨.

Boske

Kad su u Rvackoj riješili srpsko pitanje već tad se moglo čuti da su na redu muslići pa onda cigani ..i nisu stali samo na rvackoj evo ih u BiH.Ako uspiju rješiti Bošnjake onda na red dolaze pravoslavni Srbi ,tako to hoće Vatikan a podržavaju ih i velike sile.kažu li da je Europa utemeljena na kršćanskim korjenima ali katoličkim.Radio sam među Hrvatima akademskim građanima kojima je smetala doktorica Hrvatica ali grko katolkinja to su oni sa Žumberka abilo ih je nešto i u Vukovaru.Poslije rata su u konzulatu RH u Bihaću za 400 DM i uz izjavu da se podnositelj osjeća pripadnikom hrvatskog naroda davali Domovnice šakom i kapom.U Zagrebu su svi takvi u općini Novi Zagreb na temelju rješenja iz bihačkog konzulata dobijali domovnice.Konzul je bio Bernardo Jurlina ,sad se čude otkud razni Rifeti imaju hrvatske dokumente a tjerali su ljude da se izjasne kao Hrvati.Narod kao narod uzimao dokumenta da bi lakše otišao van na zapad.

Duško Dugouško

Kad su u Rvackoj riješili srpsko pitanje već tad se moglo čuti da su na redu muslići pa onda cigani ..i nisu stali samo na rvackoj evo ih u BiH.Ako uspiju rješiti Bošnjake onda na red dolaze pravoslavni Srbi ,tako to hoće Vatikan a podržavaju ih i velike sile.kažu li da je Europa utemeljena na kršćanskim korjenima ali katoličkim.Radio sam među Hrvatima akademskim građanima kojima je smetala doktorica Hrvatica ali grko katolkinja to su oni sa Žumberka abilo ih je nešto i u Vukovaru.Poslije rata su u konzulatu RH u Bihaću za 400 DM i uz izjavu da se podnositelj osjeća pripadnikom hrvatskog naroda davali Domovnice šakom i kapom.U Zagrebu su svi takvi u općini Novi Zagreb na temelju rješenja iz bihačkog konzulata dobijali domovnice.Konzul je bio Bernardo Jurlina ,sad se čude otkud razni Rifeti imaju hrvatske dokumente a tjerali su ljude da se izjasne kao Hrvati.Narod kao narod uzimao dokumenta da bi lakše otišao van na zapad. ka Boske Hrvatski "muslići" ti mogu najbolje objasniti kako se osjećaju u Hrvtskoj. Pošto dobar broj i sam dobro poznajem, mogu ti reći da se bolje osjećaju nego ti u'Bosni. Ustvari, nemam pojma zašto ti odgovaram na nebuloze, ali eto, ima se vremena pa mi je usput. Hrvatska je danas bez dvojbe jedna od uglednijih EU i NATO članica. Od Nove godine je i u eurozoni, kao i u Schengenu. I što će mnoge iznenaditi, jedna je od 4 povlaštene države u Europi koje imaju posebne odnose sa USA glede ulaska u njihovu USA (UK i još 2 države + Hrvatska).

Duško Dugouško

Kod covica i njegove ustaskofilske organizacije hns postoji problem,a to je da Hrvatom smatraju samo njihove istomisljenike,a nasuprot tome velika vecina gradjana smatra da su covic i njegov hns fasisticka stranka.Koliko je Bosnjala istjerano sa podrucja gdje je vecina te ustasofilne sekte,koliko je Bosnjaka i Srba uopce ostalo na tim prostorima? Gotovo nista,a i oni koji su ostali nesmiju se bavit politikom niti obnasati bilo kakvu javnu funkciju. ka Lazar Jedino Hrvats preko 50% nedostaje u'Bosni. Samo nastavi/te tako.

Bogoljub

Berluskoni Barbarosa opet briliro ko kasparov naćuturio Sejda ko konja ili ga kupio iz temelja valjo SDA HDZ ISNSD u i naj više Srbima u Domu naroda matiro SDP NS DF a Sejdo glavni izvođač radova 3 posto neće moći Fejzur bit Hrvat sada mora mutirat u Srbina

Boske

Hrvatski "muslići" ti mogu najbolje objasniti kako se osjećaju u Hrvtskoj. Pošto dobar broj i sam dobro poznajem, mogu ti reći da se bolje osjećaju nego ti u'Bosni. Ustvari, nemam pojma zašto ti odgovaram na nebuloze, ali eto, ima se vremena pa mi je usput. Hrvatska je danas bez dvojbe jedna od uglednijih EU i NATO članica. Od Nove godine je i u eurozoni, kao i u Schengenu. I što će mnoge iznenaditi, jedna je od 4 povlaštene države u Europi koje imaju posebne odnose sa USA glede ulaska u njihovu USA (UK i još 2 države + Hrvatska). ka Duško Dugouško Samo tvoje nazivanje Bošnjaka koji žive u RH " muslići" kazuje kako to žive Bošnjaci u RH.Evo žive ovako ,u domovinskom ratu u RH ,Hrvatsku je branilo 25000 Bošnjaka ,poginulo ih je kao pripadnici HV 1170.Druga su nacionalna manjina po brojnosti i nemaju svoje zagarantiranoi mjesto u Saboru kao što imaju Srbi koji su bili agresori na RH ,kao što imaju Italijani.Dok su Bošnjaci branili RH od Istočne Slavonije do Dubrovnika dotle su neki Hrvati ubijali i progonili njihove sunarodnjake po Hercegovini.Osilili ste se i mislite kako vam nitko ništa ne može,ja osobno nisam se maknuo iz svog mjesta življenja a doživio sam tapšanje po ramenu kao pripadnik HV ,nedugo zatim sam doživio da me se proglašava mudžahedinom ,a onda poslije i islamistom,eto tako je .Iskoristili ste Bošnjake i Bosnu za ostvarenje svojih ciljeva .Trenutna situacija u RH je takva da se vrši predstava kako su Bošnjaci opasnost za Hrvatsku .

sparco

Tražili ste gledajte.Mislite da je međunarodna zajednica luda da nevidi sta ste Hrvatima radili.Mijenjati preko noci nacionalnost da bi se uslo u dom naroda govori sve.Ili ce Hrvati birati sebi predstavnike ili ide treci.

/ Najnovije