Prva reakcija Magazinovića nakon govora Schmidta: "Tu nešto ne štima..."

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Merkelova vraca dugove Rusiji iz II. Svj.rata preko suvereniteta autohtonog,vecinskog, bosnjackog naroda u BIH!

.

Spavati s puškom jedina garancija opstojnosti BIH!

.

…i štancati streljivo u tri smjene!!

.

KINEZ

A STA VAMA STIMA??? OD KAD STE IZMISLILI BOSNJAKE SVE JE KRENULO NAOPAKO.ALIJA DAO POLA DRZAVE SRBIMA A SAD BOSNJACIMA??? MALO PA BI HTIJELI PRAVITI GRADJANSKU B I H. I VLADATI DRUGIM NARODU.

Sdc

Čovjeka poslali bez bilo kakvih priprema, znanja o prilikama u BiH i sa određenim vjerskim predrasudama, kao kada bi mene poslali da uredujem između Tucija i Huta.

NB

A STA VAMA STIMA??? OD KAD STE IZMISLILI BOSNJAKE SVE JE KRENULO NAOPAKO.ALIJA DAO POLA DRZAVE SRBIMA A SAD BOSNJACIMA??? MALO PA BI HTIJELI PRAVITI GRADJANSKU B I H. I VLADATI DRUGIM NARODU. ka KINEZ Belaj je nastao kad Srbin nastanio u Bosanskog pravoslavca! A onda liječi svoje komlekse na kome stigne. A stigne ponajprije poštenog Bošnjaka!

Za Kineza koji ce biti JAPANAC

A STA VAMA STIMA??? OD KAD STE IZMISLILI BOSNJAKE SVE JE KRENULO NAOPAKO.ALIJA DAO POLA DRZAVE SRBIMA A SAD BOSNJACIMA??? MALO PA BI HTIJELI PRAVITI GRADJANSKU B I H. I VLADATI DRUGIM NARODU. ka KINEZ 53% pucanstva ima pravo da bira sta njemu odgovara. Jasno i glasno!

Djokica

Posteni narode spavati s jednim otvorenim okom Nema vise iznenadjenja i nenaoruzanih kao 92 ali ima sve vise bosanskih patriota A UZP-ovci i genocidasi fatajte se noge sljamu i smradu ljudski.

Hamdo

Ako želimo riješiti problem, moramo rješavati uzrok problema. Građansko društvo smo imali u sastavu SFRJ ali nam se to nije sviđalo pa smo bez međusobnog dogovora, nasilno se odcijepili pa time izazvali rat. Suština pitanja je da li građanska većina ima pravo da lomi volju jednog naroda. Ako 1/3 građana (u ovom slučaju Srba) ne želi izdvajanje, da li preostale 2/3 imaju pravo da ih prisile na izdvajanje. Ako ni ratom, niti jedna strana nije imala dovoljno snage da porazi onu drugu, onda je jedino rješenje suživot po etničkom principu. U takvoj državi "građani" se moraju pomiriti sa činjenicom da (barem za sada dok ih ne bude znatno više) ne mogu nametati svoju volju većinskim narodima, ili možda žele pokrenuti "građanski" rat pa da poraze konstitutivne narode.

/ Najnovije