Prva reakcija Sifeta Podžića: Ovo sa mojom smjenom je otišlo predaleko

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aferim

Jesu se opet raspojasali...Sutili 20 godina dok se nisu kome jacem imali priklonit. Sad im putim stao za ledja pa sve pjene. Nek pjene ispuhat ce ko i prosli put.

registriran

Konju, pijan si i najbolje ti je sada da malo odmoris, svoje tijelo.

Boom

A vidi ovg jada šta mu rade čuj ovo je otišlo predaleko nja nja nja. I kako izgleda čovjek bi rekao vaaooo ovo je poštena osoba. A ono optužen za finasisku zloupotrebu.

041

sreca pa si minstar odbrane od Kozije cuprije do Dobrinje!

D aut

Jesu se opet raspojasali...Sutili 20 godina dok se nisu kome jacem imali priklonit. Sad im putim stao za ledja pa sve pjene. Nek pjene ispuhat ce ko i prosli put. ka Aferim Pa vi ste raspojasani od kako su vam zapadni fašisti pomogli da rasturite Jugoslaviju. Još uvek vam stoje iza leđa, ali se i tome polako nazire kraj.... i šta smo mi to "ispuhali" prošli puta. Pa nismo mi ostali na 23% teritorije.

Guest

Guest Zar Vam nije jasno da su pretezno u vlasti BiH lopovi i neznalice. Sta misli.MZ nije mi jasno ili joj odgovara.

Guest

Guest @041 Ja sam daleko,a ti cuvaj sumu u glavi i na zemlji.

Bljak

Jok, nisi ti ništa prekršio! Samo si slušao šta ti je naređeno iz SDA, ili, preko bare!

/ Najnovije