Prva reakcija Nermina Nikšića nakon smjene Sebije Izetbegović

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sena

***

Koel

***

Adi

E cuj dace pare nisu to rvoje nego nase pare stoko komunisticka vi ste jwdini u svijetu orocili nas eparw 95 miliona iz zzo ks to nema nigdje ni na marsu da sredsva od lijecenja orocavate u banci ka Koel A cije je pare *****o ona *****a trosilož da nije bakirove sto je ookrao od naroda u ratu, **** ti sda sve zivo , i mrtvo lojavo pseto

Volimsda

Zao mi seke

Pele

Mozda sada bude i za kcerku mjesto na KCUS jer si plakao da kod Seke nije mogla raditi

333

Dobro, super. Sad revizija rada i finansija KCUS-a, istrage nesavjesnog lijecenja i smrti na KCUS-u, razvoj Klinickog centra, da se pokusa popraviti koliko moze svodjenje na seosku ambulantu, korjenita promjena odnosa prema pacijentima i njihovim sredstvima kojim placaju zdravstvo, eliminacija korupcije, pa neka na KCUS-u ostane samo onaj ko stvarno zeli da se bavi medicinom a ne da uzima na tragedijama, i naravno, krivicne prijave protiv Sebije, zbog laznog predstavljanja, nezakonite koristi, nesavjesnog lijecenja, i sve ostalo sto znamo da se radilo gore zadnjih pet godina.

.....

Oj lik predaje na SSSTu...to ti vala ne valja!

Tatar

E moj premijeru vi kasnije ko jugoslavenska željeznica ovo se trebalo desiti prije 10g.Hoce li vratiti nezaradjeno hoće li odgovarati za grubo kršenje zakona Neće.Nemate vi ni snage ni volje ni hrabrosti da ovo provedete kraju

Samo naprijed

Lijepe riječi su ukras!

Dimi

Hvala Bogu!!!

Brkoss

***

***

***

Zenicanin

Lijepe riječi su ukras!

Bivši

Ako ovaj bude kao prethodni koji su bili iz SDPa možemo očekivati velike minuse i kredite. Da se Nerko razumije u zdravstvo prvo bi riješio status bolnice u Konjicu iz kojeg je i koja je u višemilionskim gubicima. Ljudima nisu uplačivali staz i po deset godina duguju im place tople obroke itd.... Nerko zabavi se ti svojom provincijom, Sarajevo je prevelik zalogaj za tebe.

/ Najnovije