Prva reakcija Muriza Memića nakon što su ukinute mjere zabrane optuženima

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

alen

ja, i.

MrziteljPDA

Bila bi već odavno uključena visoka politika u ovaj slučaj ali ti se kćerka stavila na listu NiP-a a oni nisu dobili nekakav zavidan broj glasova pa je bila uključena niska politika! Sam si jarane uključio politiku i medije i sad već shvataš da gubiš!

lol

Sad jedan Arijanin status s Facebooka, pa onda Pravda za Dženana i još jedna Murizova izjava za kraj i ispunili ste kvotu Memića za danas

lol

Zaboravih Ifeta, mora i on bar jednu izjavu danas ili je dan propao

&&&

Moglo se i očekivati jer je istraga tužilaštva završena a ne postoje nikakvi razlozi za donošenjem nekakvih mjera.I dosadašnje mjere su bile potpuno neosnovane i pod pritiskom pristrasnih medija i politike. Mnogi su sve i svašta pisali .

Ko

Iskreno zalim Dzenana,zelim da se pronadu i kazne pocinioci,ali nemogu da shvatim ko je murizu dao za pravo da komentarise sve sudske odluke i komanduje i sudu i tuzilastvu,prica da se vrsi pritisak na sud i tuzilastvo a ovo sto on radi nije nikakav pritisak. Treba pustiti zvanicne institucije da rade bez navodenja i pritisaka. Pravda ce biti ako Bog da zadovoljena.

NB

Pametnjakovići koji komentarišu fino neka se potpišu i sve ćemo vam vjerovati. Ovko linčujete čovjeka a krijte se ko najsmdljiviji šupci u gaćama i još dublje u debelom vrijevu. Bujrum izađite ma koliko zaudarali, pokažite se imenom i prezimenom i komrntarišite!

muamer

ovaj SDA portal sa svojim botovima je primjer SDA krkanluka Evo objavite i moje saopcenje : J...m vam mamicu seljacku sljeglu sa Bjelasnice

Duduk

Mrzitelj PDA; Pa vidim da je i patriota i borac za pravdu nešto napisao a mi znamo koliko voli svoju BiH i Bosance vidise za komentare za ovog ubijenog i njegovu porodicu, a heroje e tu je naaaaaj poznati po tome kao naprimjer Fadilu zvanu Žuta.

Čapljina

Nadam se da ce te docekati pravdu za svoga sina!A za sve ove koji podrzavaju zlocin su isti kao i ti koji su to uradili.Treba se pomolit za te ljude koji ce o tome odlucit,pa valjda je ostalo u njima malo humanosti da tim zvjerima stanu u kraj!

Po ovome ispada da je ovo petero nevino ko od majke rodjeni! Murize jesil imao zesce dokaze?

.

MrziteljPDA

Mali je bio krimos sa nelegalnim pištoljem a ćale i sestra su dileje koje iskorištava NiP! To neće promijeniti ni ovaj ludi bot jer jedna je istina. PRAVDA ZA MUTAPE

JA1

Pogledaj SDA kriminalaca u komentarima sto brane SDA kriminalce i napadaju ljude koji se bore za istinu. To samo kazuje ko stoji iza ubistva neduznog momka. Jadovi, doci cemo vam glave kad tad, zapamtite. Nicija nije do zore.

Duduk

MrziteljPDA; A ti znaš da je mali bio krimos poznaješ ga jel kao što znaš i Žutu a i ostale žene u tvojoj jedinici što su vojnicima vraćali osmjeh na lice jel tako. Ti si nula[0] od čovjeka

/ Najnovije