Prva reakcija Muriza Memića nakon nove akcije policije: "Svako slovo je izmislio..."

7
A. S.
Prva reakcija Muriza Memića nakon nove akcije policije: "Svako slovo je izmislio..."
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Muriz Memić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajeva (MUP KS) u slučaju "Dženan Memić" vrše pretrese na tri lokacije u Sarajevu, po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine.

Kako saznaje portal Radiosarajevo.ba, pretresaju se stanovi Muamera Budnje, sina Alije Budnje, i Ševala Kovačevića, saobraćajnog vještaka.

Iz MUP-a KS za naš portal je potvrđeno da je pripadnici MUP-a KS provode određene aktivnosti na području Kantona vezano za pretrese objekata dvije osobe.

Konaković razgovarao sa princom Faisalom, šefom diplomatije Saudijske Arabije

Konaković razgovarao sa princom Faisalom, šefom diplomatije Saudijske Arabije

"Sve se radi po nalogu Tužilaštva BiH, uz prethodno pribavljenu naredbu Suda BiH", dodao Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik MUP-a KS.

Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je Muriza Memića, oca ubijenog momka Dženana Memića, koji nam je dao prvu reakciju na veliku jutrošnju akciju pripadnika MUP-a KS.

"Tužilaštvo BiH radi i dalje, kao što smo i rekli. Vidjet ćemo šta će se iz svega desiti. Vjerujemo da slijede nova hapšenja. Poznato je da su snimci s hotela Crystal namjerno obrisani. Ševal Kovačević? Svako slovo je čovjek izmislio. Samo me interesuje s kim je sjedio i s kim dogovarao. Znamo svegdje je bilo. Platanu od 1,20 metara je sklonio da bi okrenuo da je bio grm: Užas, tuga, žalosno", kazao je Memić za Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije