Prva reakcija Baralije nakon što je OHR poništio glasanje za gradonačelnika Mostara

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

SDA sendvicari na haparatima.

Sarajevo

Valjda će i sda doći tobe.

Guzin

Treba da liječi ljude on je doktor a ne takozvani političar.

Koel

Dobit ces opet tuku i 5 glasica a poslije ako ne glasate zaguzina ste izdajnici i to je to bilo tajno ili javno ne gine vam smetljiste ako ne gladate za guzina dzaba ste upinjali se

moke

Ajmo sendvicari! Sultanijina je stolica u pitanju. Mostar za Sebiju!

Mo

Mostar je hrvatski! Džaba ste napujdali ovog okupatora Incka da poništi izbore. Opet će Hrvati pobijediti. Ne možete protiv većine!

Halo

Incko, red bi bio da poništiš izbore i u Sarajevu, jer se kralo nemilice!

Visoki predstavnik

Meni ništa jasno nije. Ni Čedi ništa jasno nije bilo. Ko je ko ??

Visoki predstavnik

Incko, red bi bio da poništiš izbore i u Sarajevu, jer se kralo nemilice! ka Halo Samo ti reci ko je krao. Odmah da ih poništim .Al' me nešto uščeklo , promjena vremena.

Dea

Bolesno ambiciozna i nerealna. Usto politicki nepismena i nedorasla, nedostojna fukcije gradonacelnika.

IZA OVE GADURE SU MASONI....

ONA ILI JE TOLIKO GLUPA ILI NIJE SVJESNA STA RADI I CEMU SE RADUJE..TUKA NE ZNA NISTA O AGRESIJI I GENOCIDU NAD BJENIM BIVSIM ANRODOM(POSTO NIKO KO JE U ANSOJ STRANCI NE MOZE OSTATI BOSNJAK)..ZA NJU GENOCID SE NIJE DESIO..I ZA NJU SU"ISTI"PRIPADNICI CASNE ARMIJE RBiH i HVO/RS bojovnici i agresori....ruka mu otpala ko za nju glaso!

/ Najnovije