Prva reakcija Ejupa Ganića na optužnicu u slučaju Dobrovoljačka: Sve što mogu reći…

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Genocidasi

Podrška našim braniteljima *će mo im **ko vam uopšte i sudi i onom ko je podne o tužbu*** hoće svoje zločine da porede sa braniocima

Klin se klinom izbija

Pokrenuti optuznicu protiv zitelja sela Mrkovic, Borije, Hresa, Pale, Mokro, ...Ruke su im krvave do lakta.

Genocidni muslimani

Nicija nije do zore GORILA

Ljiljan Genocidas iz Lux

Podrška našim braniteljima *će mo im **ko vam uopšte i sudi i onom ko je podne o tužbu.*** hoće svoje zločine da porede sa braniocima ka Genocidasi Pod hitno se vrati u “domovinu”, pobit ce nss bez tebe, gugante “bosanskog otpora u Dija-spori”

GospodŽo Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Radio amater

Lijepe riječi su ukras!

Eminu je cuvala srpska spec policija i

“babi” se javljala: tato, bre, ne brini cuva nas Sloba!!!

Redakciji

Lijepe riječi su ukras!

Mirza Tvica

Srbi ubiju 30.000 bosanskih i hrvatskih civila po najzvjerskijim fašistoidnim metodama i to u mjestima republike srpske gdje nije bilo ratnih dejstava i za to odgovara nekoliko desetaka srpskih oficira i političara. Evo neka je 30. znači 30.000 civila 30 osuđenih to je 1000:1. Ovde za ubijenih 8 agresorskih srpskih vojnika odgovatra 10 oficira i političara Bosanaca. E to ti je naše BH -tužilaštvo... čak ne rade ni po onoj sramotnoj Vučićevoj mjeri...100 za jednoga, nego po njihovoj monstruaznoj 1000 za jednoga.

SOS

Kamo srece da su svi likvidirani, pa onda nek imaju koga da oplakuju, fino im kukanjac rekao da je poginulo samo 6 vojnika, al lazovski narod mora dodati koju nulu, ma treba zatvoriti granice i pustiti da *** pocistimo za sva vremena i treba im zabraniti da dolaze 3 maja da nam kvare bajram.

Nikolica s prikolicom

Zašto ovome čovjeku ništa ne vjerujem? Kad je imao saobraćajnz nesreću liječio se u bolnici Firule u Splitu. Nakon povratka u Sarajeva kaže u kameru da se liječio u Švicarskoj. Laganje bez ikakva razloga, a koliko tek laže kad ima za to razlog. :))

Jasna

***

Daće Bog

Lijepe riječi su ukras!

Daće Bog

***

Tako je

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije