Prva reakcija Dodika nakon obraćanja Džaferovića i Schmidta u UN-u

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Zivotinjo tebe nigdje ne zovu rusi te guze a Brisel te hrani smrdis glavonja svi bjeze od srbendi

N

Ova srbadija uvijek kontra svijeta. Pa kad dobiju pp usima onda kukaju kako ih niko ne voli

Slaninar na aparatima! ***! Od oktobra si anonimus!

.

Bosanac

Sta srpkinja moze okotit to ni Hijena ne okoti ovaj je primjer laje zivotinja vrijedja zivotinja prijeti zivotinja

cicban

Jao Mile Krokodile!!!!

@bosanac

Kako nije zabranjeno pisati protiv islamističkih zločinaca kad vidiš da je. Džihadi Džafer se otresa na Hrvate a ne možeš majmuna ni pošteno ni iskomentirati. Ako sarajevski portali ne dozvoljavaju komentare o islamistima i njihovim podguznim muhama tip Sejdo, neka to objave u pravilima komentiranja pa da se ne seksamo više

BBB

Ti si ratni profitetu požurio i poslao Tegletija da laže o Bošnjacima u UN-u da smo Islamski teroristi od kojih ti goveče iz Laktaša tobože braniš Evropu. Svi su te odavno pročitali, a da te Rusija ne čuva za svoje planove odavno bi ti istim pransporterom kojim si došao na vlast završio u istražnom zatvoru !

@bosanac

Popij jedan kurcomicin. Vidim da si dobio izljev loja u mozak.

@ tzv bosanac

Smiri se, nisi u džamiji Turčine!

ko tebe hrani

Zivotinjo tebe nigdje ne zovu rusi te guze a Brisel te hrani smrdis glavonja svi bjeze od srbendi ka Bosanac konje

pali se kuran opetu svedskoj manifestacija u vise gradova

DODJITE NA TEFERIC MANIFESTACIJU BICE ZABAVNO

MANIFESTACIJE U SVEDSKOJ PALJEVINA KURANA

DODJITE NA TEFERIC U VISE GRADOVA

Tatar

Pa i slijepac vidi da si ti najveći srbomrzac i egzekutor srpskoga naroda

Ljiljan

Čitav svijet zna da su servi/sluge (današnji srbi krivoslavci)karpatski bijeli cigani divlji ljudi jako jako divlji narod,veoma divljo karpatsko (rumunski dio)pleme koje su Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge konjušare I tako to !!!

Ja

Pa jednostavno je rješenje: odcepite se, time prijetite već pun k,,,,, vremena.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

>> DODJITE NA TEFERIC MANIFESTACIJU BICE ZABAVNO ka pali se kuran opetu svedskoj manifestacija u vise gradova<<smrdljiva lajava srbendo nesmijete pisnut od Arapa u Svedskoj peres g*vna svedima pusis rusima smrdljivim

Il je sav svijet protiv dodika ili je dodik protiv cijelog svijeta

?

Boske

Sta srpkinja moze okotit to ni Hijena ne okoti ovaj je primjer laje zivotinja vrijedja zivotinja prijeti zivotinja ka Bosanac Baš si dobro rekao ,imam primjer Srpkinje koja je imala sina iz prvog propalog braka sa Srbinom u Prijedoru a poslije se udala za Bošnjaka s kojim je stekla troje djece.Onaj sin iz prvog braka je početkom devedesetih pustio bradu i stavio kokardu ,kad je počela agresija na RBiH došao je na majčina vrata te odveo sina iz braka sa Bošnjakom i činio mu sve ono što četnici čine Bošnjacima.To se ponavljalo više puta tijekom okupacije Prijedora dok ovaj nesretni mladić nije uspio da se putem crvenog križa iz Keraterma prebaci u Njemačku.Danas on ne posjećuje ni majku prema kojoj nema baš nekih osjećaja.

Koji psihopata

Koji diletant!

Smrbenda ce se morati seliti iz Bosne!

.

Ljuta Krajina sila nebeska

Presjeci te crvenu vrpcu na trgu Krajine za pad.

/ Najnovije