Protest državnih policajaca: 'Tražimo da uposlenik može kupiti deset litara ulja'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

15 kila bureka

Pa ne pijete ulje umjesto vode. Bogami više trošite nego moj terenac. Ja bi volio da mogu kupiti dvije kile putera mjesečno da malo pomažem mašinu.

gost

1. Šta će nekom 10l ulja?? 2. Kolike su im to plate ako ne mogu potrošiti 50km na 10l ulja, ako im ono stvarno treba?

Guest

475 km ima higijeničar,administrativni radnik 650, a gospoda koja imaju terence i podmazuju motor šuterom neka se stide svog komentara.Imate na internetu kolike su im plaće,nije to teško pronaći,oni što ruše državu i ne daju im ništa već uzimaju i ono što su nekada imali,pročitajte šta su ljudi rekli.

Objektivan i nepristran

*ebo vas vise to ulje, ulje, pa ulje, samo ulje... Ja ne trosim mililitra godisnje, evo me u punoj snazi i kondiciji, ne znam zasto je to ulje toliko bitno iznad svih ostalih namirnica...

Ljuta Krajina sila nebeska

*** ništa ne radite! Ubili se stanari naselja da naprave peticiju za zabranu parkiranja po trgovima. Kao, sve je ok! Samo nazovite policiju i oni će kazniti počinioca ili pocinioce. Možeš zvati do besvjesti Svrakino... Drumski razbojnici ne dolaze.... Najveća kriminalna organizacija poslije SDA...

/ Najnovije